Utorak, 26 ožujka, 2024

MIXERVIEW | Nika Turković za Mixer otkrila ime svoje nove (i bahate!) pjesme!

U vrijeme karantene glazbenici su za Mixer.hr otkrili gdje su bili, što su radili i što im je najviše nedostajalo. Uz sve to, Nika vam preporuča i sjajne glazbenike koje biste trebali poslušati

U ova čudna vremena, kad su se stvari promijenile i ne znamo kada će se vratiti na staro, jedna od konstanti u našim životima je glazba. Ona nas tješi, potiče na akciju i umiruje.Mixer.hr donosi vam stoga seriju video intervjua Mixerview, snimljenih preko Zoom aplikacije, s glazbenicima.

Oni otkrivaju gdje su i što rade u karanteni, što im najviše nedostaje i što će prvo napraviti kad sve završi. Pratite nas u video javljanjima koje redovito donosimo kako bismo svi zajedno što bezbolnije prebrodili ovo razdoblje.

U najnovijem video intervjuu porazgovarali smo s mladom glazbenicom Nikom Tutković! Simpatična Nika kaže kako za nju karantena nije još završila, no da uskoro planira zakoračiti u “novo normalno”, a otkrila je i koji su to koraci bitni za početak karijere pjevačice. Na krilima uspješne pjesme “Raj”, posebno za Mixer.hr, Nika je otkrila i ime svoje nove pjesme za koju kaže da nije ljubavna već – bahata! Preporučuje omiljene joj mlade glazbenice i glazbenike, a saznali smo i kako funkcionira njena veza s glazbenikom Matijom Cvekom. Zavirite u novi MIXERVIEW!

Naslovna fotografija: Facebook @nikaturkovicmusic

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime