Utorak, 23 srpnja, 2024

Simbol vječne ljubavi: Ovalno zaručničko prstenje je najveći trend ove sezone!

 Realnost je takva da će rijetko koja čitateljica ovog teksta imati priliku nositi ovakav prsten do kraja svog života, ali djevojka može maštati, zar ne? Na kraju krajeva, važna je samo ljubav, a karati prstena su sporedna tema

Odabrati pravi zaručnički prsten može biti zeznuto. Pretpostavka je da ćete ga nositi cijeli život, pa je sasvim logično da ne želite nešto što nije po vašem ukusu. Trendovi u zaručničkom prstenju se redovito mijenjanju, ali nema potrebe da ih previše pratite jer ćete ga ipak nositi dulje od jedne sezone (barem se nadamo).Zaručnički prsten je veoma osobno stvar i nema potrebe komentirati prstenje drugih osoba. Svi ukusi su drugačiji i to trebamo cijeniti, kao i izbor materijala i cijene. Međutim, do promjene priče dolazi kada su u pitanju zvijezde. Gotovo svi kada se zaruče slikaju svoje prstenje i stavljaju na društvene mreže, a posebno zvijezde.

Kada je riječ o zaručničkim prstenima, slavne osobe kao da se međusobno natječu tko će imati skuplji, veći i vrjedniji dijamant. Nerijetko traže nezaboravan i poseban nakit kako bi proslavile tako posebnu priliku. Ekstravagantno kamenje, inovativni dizajn i poseban luksuz samo su neke od karakteristika prstenova najmoćnijih holivudskih parova. Trend koji sada osvaja tržište jer ispunjava sve te zahtjeve i dodaje dašak posebnog glamura su ovalni dijamanti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Poznati vole ovalne dijamante, a i mi smo se zaljubili 

Zaruke i vjenčanje, (koje ipak nije bilo uspješno), Kourtney Kardashian i Travisa Barkera privukle su veliku pažnju medija. Ovo su Kourtney prve zaruke, a kako bi obilježio trenutak, Travis je, svojoj dragoj kupio zadivljujući ovalni dijamant. No, ovo nije bio jedini par kojem se sviđa ovaj elegantni trend.

Zaručnički prsten koji je Hailey poklonio Justin Bieber, na primjer, donosi jedinstvenu sofisticiranost i ekstravaganciju koja odgovara modnom statusu para. Prsten s velikim ovalnim dijamantom, prema TMZ-u, sadrži između šest i 10 karata. Čisti glamur, zar ne? Ali, dijamant ne mora biti jedini dragi kamen. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Zaručnički prsten Ariane Grande ima ovalni dijamant popraćen biserom, pretvarajući prsten u nešto jedinstveno i sofisticirano. 

Potpuno jedinstven pogled na trend ovalnog dijamanta savršeno je prikazan u zaručničkom prstenu Stephena Webstera koji je Machine Gun Kelly darova Megan Fox. Prsten u stilu toi et moi sadrži dijamant ovalnog oblika i aventurin. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by you are loved ♡•°. *࿐ (@ariana.xswt)

Realnost je takva da će rijetko koja čitateljica ovog teksta imati priliku nositi ovakav prsten do kraja svog života, ali djevojka može maštati, zar ne? Na kraju krajeva, važna je samo ljubav, a karati prstena su sporedna tema. 

Naslovna fotografija: meganfox

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime