Nedjelja, 24 rujna, 2023

Enigma ispunjavanja seksualnih želja je napokon riješena

Iako blended orgasm ('dvostruki orgazam') može zvučati kao nekakav orgazam smoothie, zapravo se radi o nazivu za orgazam koji se postiže stimuliranjem više erogenih zona istovremeno

Svi znamo da kada spojite dvije sjajne stvari zajedno, rezultat je često veći od zbroja njegovih dijelova. To je apsolutna istina kada su u pitanju orgazmi: klitoralni orgazmi su divni, a vaginalni nevjerojatan. Ubacite treći element i dobili ste recept za fenomenalni spoj kompleksnih senzacija. Osobito ako ste radili na tome da pojačate intenzitet svog orgazma s LELO ENIGMA masažerom, koji je redefinirao značenje dvostrukog užitka, a od sad uključuje i spektakularnu nadogradnju u obliku trostrukog stimulacijskog masažera, ENIGMA Wave™. Iako blended orgasm (‘dvostruki orgazam’) može zvučati kao nekakav orgazam smoothie, zapravo se radi o nazivu za orgazam koji se postiže stimuliranjem više erogenih zona istovremeno.

Dvostruki orgazamOpće je prihvaćeno da postoje dvije osnovne vrste orgazama kod žena: klitoralni i vaginalni. Naravno, postoje mnoge druge vrste orgazama koji su suptilniji i individualniji, ali dvostruki orgazam (kombinacija spomenuta dva) je barem dvostruko intenzivniji od bilo kojeg od ovih. Ovo je “napredniji” tip orgazma jer zahtijeva dobro poznavanje vlastitog tijela.

Zanimljivo je kako čak i uz svu medicinsku i znanstvenu literaturu još uvijek postoje rasprave i zablude o ženskoj anatomiji. Na primjer, mnoge žene ne shvaćaju da njihov klitoris ima “krakove” koje se protežu oko otvora vagine, a zatim u vaginu. Poanta ovoga je da kada počnete obraćati pozornost na cijeli klitoris, a ne samo na vanjski dio, te istovremeno stimulirajući svoju G-točku, rezultat će vjerojatno biti puno intenzivniji orgazam nego što ste vjerojatno navikli.

Mnoge žene koje teže ‘dvostrukim’ orgazmima postižu ih pomoću igračaka. Što ste uzbuđeniji, to će vam biti ugodnije i lakše. Kad vas ‘dvostruki’ orgazam konačno obuzme, primijetit ćete kako se mišići stežu cijelom unutarnjom stranom vaše vagine; ta dubina je ono što ‘dvostrukom’ orgazmu daje njegov intenzitet.

Prepustite se užitku uz ENIGMA Wave™

S patentiranom WaveMotion™ tehnologijom i tri sinkronizirana motora, ENIGMA Wave™ se kreće poput suptilnih valova, kombinirajući ugodnu unutarnju stimulaciju s razigranim i dubokim senzacijama. Realistično oponaša pokrete prstiju, a produžetak se rotira u vama prenoseći vibracije, te pružajući užitak G-točki. Prvi motor je odgovoran za unutarnju stimulaciju soničnim valovima, drugi motor je odgovoran za osjetne vibracije, a treći motor koristi SenSonic™ tehnologiju za isporuku soničnih vibracija koje rezoniraju duboko unutar strukture klitorisa za potpuno novu razinu osjeta.

ENIGMA Wave™ kombinira sonične valove i nježne vibracije za nevjerojatno osjetilno iskustvo bez izravnog kontakta. Silikon je dizajniran da apsorbira sonične valove i pruža duboke, nježne sonične valove koji stimuliraju cijelo područje klitorisa za intenzivan užitak i zadovoljavajuće orgazme.

S ovom revolucionarnom tehnologijom moći ćete doživjeti ‘dvostruke’ orgazme jedan za drugim, što vam omogućuje da se prepustite užitku onoliko puta koliko želite, a da ne morate pomaknuti ni prstom.

LELO slavi 20 godina orgazma, proslavite s njim!

Spremni za orgazmičko putovanje? Imamo par savjeta

Koristite ju pod tušem. ENIGMA Wave™ je 100% vodootporna. Prethodno se poigrajte glavom tuša, stimulirajući svoju vulvu različitim intenzitetom. Zatim podignite jednu nogu, provjerite stojite li sigurno, nanesite svoj omiljeni lubrikant na igračku i uživajte u zabavi. To što nakon toga ne morate čistiti veliki je plus.

Oslobodite ruke. Kada vam se ruke umore od držanja igračaka, možete lako upotrijebiti svoje noge kako biste mogli uživati u užitku bez ruku. Nakon umetanja igračke, povucite bedra zajedno kako biste držali igračku na mjestu. Rukama dodirujte ostale erogene točke na svom tijelu.

Uključite svog partnera. Ubacivanje seks igračaka u spavaću sobu može vam pomoći da začinite rutinu i izgradite intimniju vezu s partnerom. Dopustite im da gledaju kako masturbirate koristeći ENIGMA Wave™, zamolite ih da koriste igračku na vama ili učine bilo što između kako biste istražili nove načine uživanja u seksu zajedno.

 

ENIGMA Wave ™ ukratko:

  • 3 motora za  trostruki užitak
  • WaveMotion™ tehnologija stvara pokret poput prsta i pruža užitak iznutra
  • SenSonic™ tehnologija pruža potpuno novi osjećaj pomoću soničnih vibracija
  • Ergonomski unutarnji stimulator
  • Materijal: Silikon siguran za tijelo, ABS plastika
  • Boja: Cyber ljubičasta, crna
  • MPC: ENIGMA™ 259 eura/259 američkih dolara

 

Pročitajte još...

5 najčešćih mitova o vibratorima: Nećete vjerovati, ali neki još vjeruju u njih

Čuli smo da se relativno ozbiljni seksualni autoriteti pozivaju na neke od najčešćih mitova o seksi igračkama, no ne spominju očite nelogičnosti iza njih - pa da završimo s ovime jednom za svagda: niti je Kleopatra izumila vibrator, niti je on mjerilo muške spretnosti u krevetu...

LELO slavi 20 godina orgazma, proslavite s njim!

U 20 godina, LELO je prodao 11 milijuna proizvoda*. Broj prodanih proizvoda gotovo je jednak broju stanovnika Švedske, zemlje u kojoj je nastao brend LELO. Svaka LELO igračka može pružiti najmanje 15 600 orgazama tijekom svog vijeka trajanja, što znači da je LELO osigurao najmanje 171,6 milijardi orgazama tijekom 20 godina. Stanimo na trenutak i razmislimo o tom broju - 171 600 000 000 orgazama

Dupla doza užitka: Sretan vam Svjetski dan kolača i – oralnog seksa!

Mnogi znalci u oralnom seksu usavršili su svoje vještine i tehnike kako bi partneru pružili najbolje. Većina kod oralnog seksa ne vidi puno prostora za poboljšanja. Već je odličan! Kao i jedenje kolača

Je li seks stvarno samo za mlade ili se radi o još jednom stereotipu?

Pozitivan stav o seksu (smatrajući ga bitnim, važnim dijelom života), prevladava nad biološkim promjenama koje se događaju kako starimo. Dakle, naša se tijela seksualno mijenjaju što smo stariji, no seksualni užitak može ostati isti - ili čak postati bolji s godinama!

Povezano

Nedostaje vam strasti u vezi? Ovo su navike zadovoljnih parova

Već mali podsjetnik na ono kako je bilo nekada – najbolje tijekom zajedničkog bijega od rutine - rasplamsat će strast

Kako orgazmi utječu na gospodarski rast zemlje?

Ako se globalna produktivnost poveća za 20%, to može imati ogroman utjecaj na smanjenje stopa siromaštva i poboljšanje životnog standarda

Celebrity parovi: Kako je izgledala veza Beyoncé i Jay Z-a?

Beyoncé je trenutno na turneji na kojoj promovira svoj novi album 'Renaissance' koji je pjevačica posvetila Jay Z-ju i obitelji

Odvojeni kreveti loš su znak? 6 mitova o spavanju koji narušavaju vezu

Kad god se vjerovanje temelji na onome što bi parovi 'trebali' učiniti, vrijedi pogledati ispod pokrivača kako biste vidjeli što se zapravo tamo događa. Također, sve više parova govori kako se nakon nekog vremena odvojenog spavanja zapravo osjećaju bliže i privrženije nego ikada

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime