Subota, 23 ožujka, 2024

Super vijest: Adele se napokon vraća i najavljuje novu pjesmu ‘Easy on Me’!

Pjevačica je potvrdila svoj povratak glazbi nakon šestogodišnje stanke putem društvenih mreža. Posljednji album je izdala 2015. godine, pa je ovo veliko iznenađenje

Za čitanje idućih nekoliko redaka pripremite papirnate maramice, bit će suza radosnica. Adele se vratila na glazbenu scenu! Mi smo presretni i jedva čekamo čuti što nam je spremila.



Pjevačica je potvrdila svoj povratak glazbi nakon šestogodišnje stanke putem društvenih mreža. Posljednji album je izdala 2015. godine, pa je ovo veliko iznenađenje. Kao najavu pjesme, Adele je objavila crno-bijeli isječak od 20 sekundi onog što se čini kao nadolazeći video spot za njezinu novu pjesmu – ‘Easy on Me’! Pjesma bi trebala biti objavljenja 15. listopada.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Adele (@adele)

U najavnom videu, Adele ubacuje kasetu s vrpcom (koliko cool!) u stereo uređaj svog automobila i odlazi na vožnju, a deseci stranica prepuni notnih zapisa joj izlijeću kroz prozora automobila.

Zagonetna najava albuma

Adelina nova pjesma je prvi materijal koji je zvijezda objavila nakon razvoda od bivšeg supruga, Simona Koneckog, 2019. godine. Također, album izlazi i nakon što se u gradovima diljem svijeta počeo pojavljivati broj 30 na raznim mjestima. Što je vrlo moguće da je guerilla marketinška najava novog albuma. U prošlosti je pjevačica svoje albume nazivala prema godinama kada ih je konceptualizirala – njezini su se prethodni projekti zvali 19, 21 i 25.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli AGUNG DARMAWAN 🅴 (@agung.darmaone)

Twitter koji je neki dan bila gotovo pa jedina društvena mreža koja nije pada u trenutku pada sustava Facebooka, prepun je uzbuđenih komentara obožavatelja, kao i memova. 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime