Petak, 22 ožujka, 2024

10 cool pop pjesama koje će vam pomoći da se opustite za vikend

Top 10 pjesama izvođača poput Aleca Benjamina, Snail Mail, Cucoa i Foxesa pomoći će vam da se što bolje odmorite

Ako tražite malo motivacije i snage da uživate u vikendu i skupite snagu za novi radni tjedan – razumijemo vas u potpunosti.Nudimo prijedlog pop playliste za vikend! Top 10 pjesama izvođača poput Aleca Benjamina, Snail Mail, Cucoa i Foxesa pomoći će vam da se što bolje odmorite, ali i pripremite za nove radne pobjede – sljedeći tjedan!  

Snail Mail – Valentine

Lindsey Jordan, scenski poznata kao Snail Mail, 22-godišnja pjevačica, objavila je hvaljeni debitanski projekt Lush još 2018. godine. Bila je relativno tiha do nedavno, no od prošlog tjedna vratila se na scenu singlom ‘Valentine’, živahnim indijskim rockom. S druge strane, ovo je naslovna pjesma s njenog drugog albuma. 

 

Dijon – Many Times

Dion, umjetnik u usponu, koji će objaviti svoj debi album kasnije ove godine, predstavljen je singlom ‘Many Times’ –  koji se može pohvaliti s velikim brojem pregleda. Spot i pjesma prikazani su kao tanka granica između fluidnosti i kaosa. 

 

Cuco – Under the Sun

Najnoviji singl ‘Under the Sun’, 23- godišnjeg pop rock pjevača Cuca spoj je psihodeličnih instrumenta sa meksičkim stilom. Sa španjolskim stihovima i slobodnim prostorom za gitaru, pjesma pruža potpuno otkačeni kraj. 

 

Alec Benjamin – Older

Dok se lirskim pristupom pjesme ‘Older’ možemo prisjetiti određene pjesme ‘7 years’ izvođača Lukasa Grahama, Alec Benjamin se nalazi u određenom trenutku i silno želi naprijed. Kao što nas je sve uhvatila prošlogodišnja situacija, Benjamin pjeva stavljajući svoje stvari u kutije – govoreći svojim prijateljima da će se vidjeti sljedećeg listopada. 

 

Noah Kahan i Joy Oladokun – Someone Like You

Noah Kahan se za svoj posljednji singl ‘Someone Like You’ udružio s popularnim izvođačem imena Joy Oladokun. Otkada je Oladokun surađivao sa Maren Morris ranije ove godine, njegov umjetnički krug uvelike se proširirio. 

 

Foxes – Sister Ray

Novi singl ‘Sister Ray’ inspiran je istoimenom pjesmom rock’n’roll grupe. Jedan od razloga nastanka ove nove pjesme polazi od divlje prirode izvođačice koja je žudjela za slobodom i zabavom te njezinom željom da se zabavi tijekom lockdowna i globalne pandemije. 

 

Goody Grace – Hold Me In The Moonlight

Novi singl Goody Grace ‘Hold Me In The Moonlight’ zvuči svježe i blisko, no s obećavajućim prizvukom globalne poznatosti kao nekim od najvećih hitova. Kanadski izvodač svojim pjevanjem dočarava romantičan ugođaj. Uživajte!

 

Moyka – Illusion

Moyka, norveška pjevačica cijelu je 2021. godinu provela objavljujući singlove, a ‘Illusion’ je njen najbolji adut. Produkcija ovog singla bilježi veliku dozu čežnje i dočarava neku vrstu emocionalnog sanjarenja. 

 

Sagun & Carl Storm – Phone By My Ear

Prošlog tjedna, producent iz Nepala i švedski umjetnik Carl Storm udružili su snage za novi EP (glazbene ploče ili CD-ovi koji su predugi da bi bili singlovi, a prekratki da bi se nazvali albumom). Melodija ove pjesme zvuči kao idealan odabir za kasne noći dok se skrola po društvenim mrežama i izbjegava odlazak na spavanje. Poslušate li pjesmu, moći ćete osjetiti njezin intiman ugođaj. 

 

PawPaw Rod – Lemonhaze

Rodney Hulsey (PawPaw Rod), pjevač iz mjesta Oklahoma objavljivao je intrigantne pjesme prije svog debi projekta s time da zadnja pjesma sugerira kamo bi mogao krenuti nakon objave u EP-u. ‘Lemonhaze’ je singl koji vuče prizvuke psihodeličnog hip-hopa, ali baš time može privući nove slušatelje. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime