Srijeda, 29 ožujka, 2023

10 cool novi pop pjesama koje će vam pomoći da se opustite za vikend

Nudimo prijedlog pop playliste za vikend! Top 10 pjesama izvođača poput Aleca Benjamina, Snail Mail, Cucoa i Foxesa pomoći će vam da se što bolje odmorite ali i pripremite za nove radne pobjede - sljedeći tjedan!  

Ako tražite malo motivacije i snage da uživate u vikendu i skupite snagu za novi radni tjedan – razumijemo vas u potpunosti.Nudimo prijedlog pop playliste za vikend! Top 10 pjesama izvođača poput Aleca Benjamina, Snail Mail, Cucoa i Foxesa pomoći će vam da se što bolje odmorite ali i pripremite za nove radne pobjede – sljedeći tjedan!  

Snail Mail – Valentine

Lindsey Jordan, scenski poznata kao Snail Mail, 22-godišnja pjevačica, objavila je hvaljeni debitanski projekt Lush još 2018. godine. Bila je relativno tiha do nedavno, no od prošlog tjedna vratila se na scenu singlom ‘Valentine’, živahnim indijskim rockom. S druge strane, ovo je naslovna pjesma s njenog drugog albuma. 

 

Dijon – Many Times

Dion, umjetnik u usponu, koji će objaviti svoj debi album kasnije ove godine, predstavljen je singlom ‘Many Times’ –  koji se može pohvaliti s velikim brojem pregleda. Spot i pjesma prikazani su kao tanka granica između fluidnosti i kaosa. 

 

Cuco – Under the Sun

Najnoviji singl ‘Under the Sun’, 23- godišnjeg pop rock pjevača Cuca spoj je psihodeličnih instrumenta sa meksičkim stilom. Sa španjolskim stihovima i slobodnim prostorom za gitaru, pjesma pruža potpuno otkačeni kraj. 

 

Alec Benjamin – Older

Dok se lirskim pristupom pjesme ‘Older’ možemo prisjetiti određene pjesme ‘7 years’ izvođača Lukasa Grahama, Alec Benjamin se nalazi u određenom trenutku i silno želi naprijed. Kao što nas je sve uhvatila prošlogodišnja situacija, Benjamin pjeva stavljajući svoje stvari u kutije – govoreći svojim prijateljima da će se vidjeti sljedećeg listopada. 

 

Noah Kahan i Joy Oladokun – Someone Like You

Noah Kahan se za svoj posljednji singl ‘Someone Like You’ udružio s popularnim izvođačem imena Joy Oladokun. Otkada je Oladokun surađivao sa Maren Morris ranije ove godine, njegov umjetnički krug uvelike se proširirio. 

 

Foxes – Sister Ray

Novi singl ‘Sister Ray’ inspiran je istoimenom pjesmom rock’n’roll grupe. Jedan od razloga nastanka ove nove pjesme polazi od divlje prirode izvođačice koja je žudjela za slobodom i zabavom te njezinom željom da se zabavi tijekom lockdowna i globalne pandemije. 

 

Goody Grace – Hold Me In The Moonlight

Novi singl Goody Grace ‘Hold Me In The Moonlight’ zvuči svježe i blisko, no s obećavajućim prizvukom globalne poznatosti kao nekim od najvećih hitova. Kanadski izvodač svojim pjevanjem dočarava romantičan ugođaj. Uživajte!

 

Moyka – Illusion

Moyka, norveška pjevačica cijelu je 2021. godinu provela objavljujući singlove, a ‘Illusion’ je njen najbolji adut. Produkcija ovog singla bilježi veliku dozu čežnje i dočarava neku vrstu emocionalnog sanjarenja. 

 

Sagun & Carl Storm – Phone By My Ear

Prošlog tjedna, producent iz Nepala i švedski umjetnik Carl Storm udružili su snage za novi EP (glazbene ploče ili CD-ovi koji su predugi da bi bili singlovi, a prekratki da bi se nazvali albumom). Melodija ove pjesme zvuči kao idealan odabir za kasne noći dok se skrola po društvenim mrežama i izbjegava odlazak na spavanje. Poslušate li pjesmu, moći ćete osjetiti njezin intiman ugođaj. 

 

PawPaw Rod – Lemonhaze

Rodney Hulsey (PawPaw Rod), pjevač iz mjesta Oklahoma objavljivao je intrigantne pjesme prije svog debi projekta s time da zadnja pjesma sugerira kamo bi mogao krenuti nakon objave u EP-u. ‘Lemonhaze’ je singl koji vuče prizvuke psihodeličnog hip-hopa, ali baš time može privući nove slušatelje. 

 

Pročitajte još...

5 stvari koje radite svakog vikenda – a mogu vam uništiti cijeli tjedan

Stvaranje i održavanje zdrave vikend rutine može pomoći u tome koliko ćemo biti raspoloženi i fit nadolazećeg tjedna. S takvim razmišljanjem, donosimo vam 5 najčešćih pogrešaka koje možda činite tijekom slobodnih dana. 

Bohemian Rhapsody – 10 zanimljivih činjenica o bezvremenskom singlu

Redovito se nalazi na raznim popisima najboljih pjesama svih vremena, a podjednako ju obožavaju i mladi i stari

Put putujem, ali sa stilom: 10 najluksuznijih putovanja vlakom na svijetu

Što vam prvo padne na pamet kad pomislite na vlak? Ako je to samo transport od točke A do točke B, ovim ćemo vam prizorima probuditi maštu. Otkrivamo vam luksuzne prvorazredne vlakove u kojima vam se nudi sav luksuz koji možete zamisliti... I još više od toga!

13 najčešćih grešaka u čišćenju doma na koje upozoravaju stručnjaci

Omiljeni redoslijed čišćenja, najdraže krpe i sredstva bez kojih ne možemo... Mnogi od nas uživaju u ritualu čišćenja jer nas na određeni način i opuštaju (iako su obaveza). No, ako se pita profesionalce mnogi od nas čine i nekoliko pogrešaka

Povezano

TOP 5 trenutaka koji su obilježili karijeru Post Malonea

Iza sebe ima nekoliko odrađenih turneja, što samostalnih, što kao potpora poznatim svjetskim glazbenicima

Najbolje pjesme 2023. godine: Od Miley Cyrus, Lane del Rey, Paramore do LET 3

Izredalo se podosta kandidata za najbolje stvari i singlove/spotove prvih mjeseci, ali tek jedna je pametna, jednostavna i catchy hollywoodska pop stvarčuga s razlogom odskočila bitno iznad sve druge konkurencije

Kritika pjesme: IGGY BIZNIS & DŽONI PARANOJA – Party Hrvati

Srećom Johnny i Iggy imaju izbora, ako im se plesne stvari ne prime prema očekivanjima uvijek im ostaje vlogerski dio, tu im zasad nema ravnih

Kritika pjesme: Prljavo Kazalište – Stare navike

'Stare navike' zazvučale su poput starog vina, ugodnim okusom benda koji se ne šlepa na the best ofove (vidi pod novi U2) već se prilikom studijskih aktivacija motivira najboljim iz palete onoga što zvučno nude zadnjih dvadesetak i više godina

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime