Četvrtak, 19 rujna, 2024

Uskoro na Netflix dolazi drugi dio najseksi filma svih vremena!

Originalni film '365 dana' premijerno je prikazan na Netflixu još u lipnju 2020. i bio je najgledaniji film u jednom od najduljih vremenskih razdoblja od svih filmova na streameru

Netflix je upravo izbacio službeni trailer za film “365 dana: Ovaj dan”, nadolazeći nastavak burne erotske drame 365 dana iz 2020. godine. Originalni film je bio u duhu “Pedeset nijansi sive”, pričajući priču o mladoj ženi po imenu Laura (Anna-Maria Sieklucka) koju je sicilijanski gangster po imenu Massimo (Michele Morrone) zatvorio na 365 dana, s namjerom da se zaljubi u njega. Drugi film pratit će Lauru i Massima dok pokušavaju uspostaviti pravu vezu. Njihov odnos nailazi na zapreke, a moraju se suočiti s Massimovom obitelji, ali i tajanstvenim i zgodnim muškarcem koji dolazi u Laurin život. Sieklucka i Morrone ponavljaju svoje uloge u ovom nastavku.



Trailer počinje zanimljivom zamjenom uloga. Ovaj put Laura govori Massimu da će mu učiniti što god poželi. Vidimo i vjenčanje dvojca, ali i Lauru koja se ubrzo počinje zbližavati s muškarcem koji radi za Massima, što je, čini se, početak svojevrsnog kompliciranog ljubavnog trokuta. 

Na filmu rade gotovo svi koji su radili i na prvom dijelu

Originalni film “365 dana” premijerno je prikazan na Netflixu još u lipnju 2020. i bio je najgledaniji film u jednom od najdužih vremenskih razdoblja od svih filmova na streameru. Također, bio je jedan od najgledanijih filmova na globalnoj razini. Iako je bio iznimno popularan, film je dobio loše reakcije publike i kritičara zbog prikaza seksualnog nasilja i neukusnog prikaza mafije. “365 dana: Ovaj dan” na Netflix stiže 27. travnja.

“365 dana: Ovaj dan” režiraju Barbara Białowąs i Tomasz Mandes, koji su također režirali prvi film. Scenarij su napisali Mandes, Mojca Tirs i Blanka Lipińska. Mandes je također producent na filmu uz Ewu Lewandowsku i Macieja Kawulskog. Osim Sieklucke i Morronea, u filmu “365 dana: Ovaj dan” glume Magdalena Lamparska i Simone Susinna. Ovo je drugi  dio trilogije, a temelji se na poljskom romanu “365 Dni” Blanke Lipińske.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime