Srijeda, 25 rujna, 2024

Bijeg u planine: Top 6 kućica za odmor u hladnim danima

Od Velebita pa sve do Plitvica, kućice u planinama imate velik broj, a mi vam donosimo naših top 6 kućica koje smo izdvojili za odmor u planinama

Gorski kotar je idealan za bijeg od svakodnevnice, problema i stresa. Bilo da se nalazite u planinskim kućama, kolibama, kućicama na drvetu ili planinskim skloništima, divna priroda u okolini dovoljna je da si opustite um, tijelo i dušu.



Beskonačni pogledi, izdržljivi svježi zrak, slikovito planinarenje i ogromne planinske površine osvajaju umove i srca. Doživite neusporedivo opuštanje ili neobuzdano uzbuđenje smješteno na najvišim nadmorskim visinama u prirodi. Od Velebita pa sve do Plitvica, kućice u planinama imate velik broj, a mi vam donosimo naših top 6 kućica koje smo izdvojili za odmor u planinama.

1/ Spirit of Velebit

 

Spirit of Velebit nalazi se u Gospiću te nudi klimatiziran smještaj s balkonom i besplatnim WiFi-jem. Ova planinska kuća s besplatnim privatnim parkiralištem nalazi se u području gdje se gosti mogu uključiti u aktivnosti kao što su planinarenje, skijanje i vožnja bicikla.

Ovaj chalet sadrži 2 spavaće sobe, kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, TV ravnog ekrana, prostor za sjedenje i 1 kupaonicu s tušem. Ručnici i posteljina su dostupni u ovom smještaju. Planinska kuća nudi terasu za sunčanje. Spirit of Velebit nudi vrt, roštilj i dječje igralište.

2/ Woods Lodge Plitvička jezera

Smješten u Drežnik Gradu, na 12 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera. Woods Lodge Plitvička jezera nudi smještaj s besplatnim WiFi-jem, klima-uređajem, zajedničkim salonom i vrtom. Ova planinska kuća ima besplatno privatno parkiralište i zajedničku kuhinju.

Planinska kuća ima 3 spavaće sobe, 4 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. Planinska kuća nudi hidromasažnu kadu. U sklopu objekta dostupni su roštilj i terasa za sunčanje, a u okolici gosti mogu pješačiti.

3/ Hedgehog’s Home

Hedgehog’s Home nalazi se u Korenici, a nudi besplatne bicikle, vrt, opremu za roštilj, besplatni WiFi i pogled na vrt. Objekt je smješten 23 km od Plitvičkih jezera i uključuje besplatno privatno parkiralište.

Klimatizirana planinska kuća sadrži 3 spavaće sobe, TV ravnog ekrana i kuhinju. Svakog dana poslužuje se kontinentalni doručak. Objekt Hedgehog’s Home sadrži dječje igralište. U sklopu objekta gosti mogu igrati pikado, a u okolici uživati u vožnji bicikla ili ronjenju.

4/ Green Hill

 

Green Hill nudi smještaj u Ravnoj Gori. Smješten samo 47 km od Nacionalnog parka Risnjak, s pristupom sezonskom vanjskom bazenu, zajedničkom salonu i zajedničkoj kuhinji. Ova planinska kuća ima privatni bazen, vrt, opremu za roštilj, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Planinska kuća ima 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. U kućici gosti mogu koristiti saunu. U okviru objekta dostupna je terasa, a u neposrednoj blizini Green Hilla možete uživati u vožnji bicikla.

5/ Father’s Land

Father’s Land nalazi se u Rakovici, na 7 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, te nudi besplatan WiFi, klima-uređaj, vrt i opremu za roštilj. Ova planinska kuća s besplatnim privatnim parkiralištem nalazi se u području gdje se gosti mogu uključiti u aktivnosti kao što su planinarenje, skijanje i vožnja bicikla.

Planinska kuća ima 1 spavaću sobu, 1 kupaonicu, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na vrt. Dječje igralište dostupno je za goste u kućici.

6/ Koliba Šume Pjevaju

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Šume Pjevaju (@sume_pjevaju)

Smještena u Mrkoplju, u srcu Gorskog kotara. Koliba Šume Pjevaju – robinzonski smjestaj, struja 12 V, voda iz cisterne, te nudi vrt i terasu. Objekt obuhvaća besplatno privatno parkiralište.

Ova planinska kuća s pogledom na vrt ima parketni pod, spavaću sobu te kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Također sadrži kuhinju opremljenu hladnjakom, pećnicom i pločom za kuhanje. Zahvaljujući divnoj staklenoj stijeni u spavaćoj sobi na katu, budit ćete se s pogledom na šumu, što je posebno očaravajuće.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime