Nedjelja, 13 listopada, 2024

Jeste li već isprobali metodu trokuta, najnoviju tehniku flerta?

Neovisno tražite li dugu vezu ili ljetnu ljubav, važno je uvijek se osloniti na jasnu i izravnu komunikaciju kako biste utvrdili jeste li s potencijalnim partnerom na istoj stranici

Neverbalna komunikacija igra ključnu ulogu u izražavanju i razumijevanju u vezi. Iako riječi mogu prenositi važne poruke, naša tijela, izrazi lica, geste i ton glasa također šalju snažne signale koji mogu imati veliki utjecaj na našu vezu. Neovisno tražite li dugu vezu ili ljetnu ljubav, važno je uvijek se osloniti na jasnu i izravnu komunikaciju kako biste utvrdili jeste li s potencijalnim partnerom na istoj stranici. Međutim, postoje trenuci kada su neke želje i osjećaji bolje izraženi neverbalno. Ali kako možete koristiti svoj govor tijela da nekome date do znanja da ste otvoreni za nešto više? I koji je najbolji oblik kontakta očima da izrazite da se želite poljubiti? 



Metoda trokuta je jednostavan, ali učinkovit način da jasno date do znanja da vas netko privlači, a da pritom ne morate izgovoriti ništa izravno. Ova tehnika nedavno je stekla popularnost na TikToku, gdje je hashtag #trianglemethod dobio 47,3 milijuna pregleda. Kreatori sadržaja na TikToku objašnjavaju zašto je ova tehnika tako učinkovita.

@baldiyadithe triangle method WORKS 🔥🔥♬ original sound – yadi

 

Što je to metoda trokuta? 

Metoda trokuta uključuje pomicanje pogleda kako biste gledali u lijevo oko osobe, zatim u desno oko, prema dolje prema ustima, te natrag prema lijevom oku, stvarajući tako oblik trokuta. Ova tehnika se često koristi u flertu s ciljem privlačenja partnera da inicira poljubac. Korištenje ove tehnike može povećati šanse da vam osjećaji budu uzvraćeni. Studija objavljena u National Library of Medicine pokazuje da kada se osoba zaljubi u nekoga ili osjeća seksualno zanimanje prema njima, češće će gledati u njihovo lice.

Ova tehnika koristi snagu neverbalne komunikacije kako bi se prenijela poruka privlačnosti. Pomicanje pogleda prema očima i usnama može jasno signalizirati romantični interes i otvoriti mogućnost za daljnje fizičko povezivanje, kao što je poljubac.

Zašto metoda trokuta funkcionira? 

Poznato je da produljeni kontakt očima izaziva oslobađanje ljubavnih kemikalija u mozgu, što može povećati privlačnost i povezanost između osoba. Međutim, posebno kod metode trokuta, postoji nekoliko ključnih faktora koji doprinose njenom uspjehu.

Kratki kontakt očima održava vezu između osoba bez da se druga osoba osjeća nelagodno zbog neprekidnog buljenja. Ova vrsta kontaktiranja očima može održati ravnotežu između interesa i poštivanja osobnih granica. Kada pogledate u lijevo oko, zatim desno oko i na kraju na usne osobe, šaljete jasnu poruku privlačnosti i stvarate iščekivanje poljupca.

@chloetayloruk Friendzone? Completed it mate. #trianglemethod #fortheboys #relatable #datingadvice ♬ original sound – Jay

 

Važno je napomenuti da metoda trokuta najbolje funkcionira kada osoba koju promatrate također osjeća privlačnost prema vama. Kada se osjećate poželjno, veća je vjerojatnost da ćete se osjećati ugodno i prirodno uzvratiti tu privlačnost. Obostrana privlačnost stvara potencijal za daljnju povezanost i intimnost.

Ako već niste, svakako isprobajte ovu metodu. Činite ju polako i vodite računa o cjelokupnom govoru tijela. Sretno! 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime