Petak, 27 rujna, 2024

Revolucionarni uređaj za vakuumsko čišćenje lica dostupan u Hrvatskoj!

Vakuumsko usisavanje ove linije uređaja igra ključnu ulogu u mikrodermoabraziji, poboljšavajući njenu učinkovitost i koristi

Vodeći svjetski brend medicinske tehnologije za njegu kože, FOREO, predstavio je KIWI™ kolekciju, nastavljajući tako švedsku tradiciju stvaranja vrhunskih proizvoda za njegu kože s ‘usisavajućim’ svojstvima. Kolekcija KIWI™ sastoji se od dva proizvoda. Prvi je KIWI™ derma, vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju, koji poboljšava teksturu kože, čineći je glađom, ujednačenijom te mlađom i rafiniranijom u izgledu. Drugi proizvod je KIWI™, vakuumski uređaj za uklanjanje mitesera koji uklanja sve nečistoće iz pora, pružajući efikasnije rezultate od klasičnih trakica za čišćenje pora.



KIWI™ derma

KIWI™ derma, revolucionarni vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju, obnavlja teksturu kože, čineći je glađom, ujednačenijom i smanjujući sitne linije za mlađi izgled. Jedinstveni dizajn uređaja koristi medicinski čelik i Adamas dijamante za vrhove, čineći ih dugotrajnima i izdržljivima bez potrebe za zamjenskim dijelovima. S ultra-higijenskim filterom od bakterijski otpornog silikona, uređaj je lako očistiti i održavati nakon tretmana, čineći ga sigurnim i praktičnim izborom za njegu kože.

KIWI™ derma je rezultat pažljivog razvoja i testiranja na tisućama lica kako bi se stvorila tehnologija vakuumskog usisavanja savršeno kalibrirana za njegu kože. Ova tehnologija nudi nježan, ali učinkovit način uklanjanja nečistoća. Vakuumsko usisavanje igra ključnu ulogu u mikrodermoabraziji, poboljšavajući njenu učinkovitost i koristi. Mikrodermoabrazija, neinvazivni postupak, nježno uklanja mrtve stanice kože i potiče cirkulaciju krvi te proizvodnju kolagena.

Vakuumsko usisavanje doprinosi eksfolijaciji, usisavajući mrtve stanice i nečistoće iz pora. Kroz poticanje cirkulacije krvi, omogućuje bolju isporuku kisika i hranjivih tvari do stanica kože, podržavajući tako prirodni proces zacjeljivanja. KIWI™ derma nudi prilagodbu s 6 razina intenziteta prema potrebama kože na različitim područjima lica, koristeći tri različita vrha od Adamas dijamanata za preciznu eksfolijaciju i njegu.

 

Predstavljanjem KIWI™ derme, FOREO donosi vrhunski švedski tretman za poboljšanje kože, koristeći trostruko tehnološko rješenje kako bi se suočio s problemima starenja kože. Mikrodermoabrazija nježno uklanja beživotni, oštećeni i neujednačeni gornji sloj kože, otkrivajući svježi i sjajni sloj ispod. Tehnologija savršeno kalibriranog usisavanja učinkovito čisti začepljene pore, ostavljajući ih pročišćenima i smanjenima. T-Sonic™ masaža poboljšava mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, pomažući u izbjeljivanju pigmentacija i smanjenju oticanja.

KIWI™

KIWI™ je inovativni uređaj koji koristi savršeno kalibrirano vakuumsko usisavanje i plavu LED svjetlost kako bi uklonio duboko ukorijenjene mitesere, bijele mitesere, masnoću i druge nečistoće iz pora, istovremeno uništavajući bakterije koje uzrokuju akne. Ovaj uređaj zamjenjuje neefikasne trakice za nos i alate za istiskivanje prištića, pružajući brzo i temeljito čišćenje kože. KIWI™ osigurava čišću kožu u nekoliko minuta i sprječava nastanak novih prištića zahvaljujući plavoj LED svjetlosti koja uništava bakterije ispod površine kože. Također, primijetit ćete smanjenje veličine pora jer će se pore vratiti u regularnu veličinu nakon uklanjanja nečistoća. Osim toga, čišćenjem pora omogućuje se bolja apsorpcija aktivnih sastojaka iz proizvoda za njegu kože, čineći ih još učinkovitijima.

 

Fotografije: press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime