Petak, 22 rujna, 2023

Zbogom celulitu i borama: Upoznajte Foreo Bear 2

Nova kolekcija FOREO BEAR 2 uređaja nudi neinvazivne lifting tretmane za koje je klinički dokazano da značajno smanjuju bore i celulit

FOREO, švedski beauty-tech gigant, danas u Hrvatskoj otkriva svoju najnoviju FOREO BEAR 2 kolekciju u potpunosti posvećenu definiranju, toniranju i neinvazivnom face-liftingu kao i liftingu – ‘drum rolls’- kontura tijela, očiju i usana. Nova kolekcija FOREO BEAR 2 uređaja nudi neinvazivne lifting tretmane za koje je klinički dokazano da značajno smanjuju bore i sitne linije, te da poboljšavaju čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja.   S 4 raznovrsna i revolucionarna tipa mikrostruje, najjačom snagom na tržištu, kao i s patentiranim T-Sonic pulsacijama, ovi nenadmašivi uređaji stimuliraju prirodne procese lica i tijela kako bi omogućili dugovječne, neinvazivne anti-ageing i anti-cellulite rezultate s največom učinkovitosti bez boli i bez perioda oporavka. Svjetsko tržište za beauty-tech uređaje sa mikrostrujom, procjenjeno je na 372,9 milijuna dolara u 2022. s predviđenom složenom godišnjom  stopom rasta (CAGR) od 7,3% od 2023. do 2030.

Ulaganje u pametne uređaje

Ovaj eksponencijalni rast posljedica je sve večeg broja stručnjaka za ljepotu koji paze na novu tehnologiju, sve večeg interesa potrošača za rješenja protiv starenja i sve snažnijeg utjecaja društvenih mreža u ovoj kategoriji. Sjeverna Amerika dominirala je svjetskim tržištem mikrostrujnih tretmana za lice s udjelom prometa od 36,2% u 2022. Slijedi Europa s procijenjenim rastom prometa od +7,8% u nadolazećim godinama.

FOREO se uvijek bavio inovacijama i predstavljanjem novih revolucionarnih tehnologija. Uz sve veći fokus tržišta na anti-age tretmane, odlučili smo povećati naše ulaganje u istraživanje i razvoj i s time još više podići standarde stvarajući BEAR™ 2 – naš napredni mikrostrujni uređaj koji pruža tretmane s 4 različite vrste mikrostruja. Tretmani su sada više ciljani i naši korisnici mogu u potpunosti prilagoditi svoje tretmane svojim potrebama i željama kako bi brže postigli željene rezultate“, komentira Igor Spina, generalni direktor FOREO Južne Europe.

Blagodati tretmana mikrostrujom 

Tretmani mikrostruje aktivni su na dijelovima koje tradicionalni skincare ne može dosegnuti: mišići. Toniranjem donjeg dijela mišićnog tkiva, koža iznad poprima glađi i podignutiji izgled, te je poboljšana u pogledu bora i sitnih linija. ATP – ili adenozin trifosfat – je organski spoj koja služi kao stanična energija našega tijela: upravo zato ima ključnu ulogu u većini staničnih procesa, uključujuči i one povezane sa starenjem.  

Kako starimo, može se smanjiti produkcija ATPa u našim stanicama, rezultirajući redukcijom stanične energije. Pad razine ATPa može utjecati na učinkovitost staničnih procesa i dovesti do redukcije cjelokupnih staničnih funkcija. Stanice bi zbog toga mogle postati manje sposobne za popravljanje štete, održavanje njihovih optimalnih funkcija i obranu od stresnih faktora.

Dokazano je da mikrostruja povećava koncentraciju ATPa u stanicama za 400% – potičući proizvodnju esencijalnih strukturalnih proteina kao što su kolagen i elastin za borbu protiv znakova starenja kao što su bore.

Prvi na svijetu medicinski uređaj sa Anti-Shock sistemom

Pozdravljamo FOREO BEAR 2, prvi na svijetu medicinski uređaj sa Anti-Shock sistemom™ i 4 revolucionarna tipa mikrostruje koji je odobren od strane FDA. Podiže i učvršćuje mišiće lica, revitalizira i zaglađuje kožu, oblikuje i preoblikuje lice: neinvazivno, sigurno i bezbolno.

Klinički je dokazano da ovaj revolucionarni beauty-tech uređaj značajno poboljšava duboke bore i sitne linije, čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja. Uistinu, 95% korisnika izvješćuje o mlađem izgledu lica i podignutim jagodicama, dok 93% izvješćuje o opuštenju mišića i suzbijanju naoticanja. Također, 98% korisnika izvješćuje o zdravijoj, svijetlijoj, zategnutijoj i nahranjenoj koži, dok 90% primjećuje poboljšanje pigmentacije i pora.

Glavne značajke i benefiti FOREO BEAR 2 uređaja

TONIRA, PODIŽE I OBLIKUJE LICE

FOREO BEAR 2 koristi do 680 uA mikrostruje kako bi tonirao 69 mišića lica i vrata za definiranije i punije lice.

POBOLJŠAVA NABORE I OBEŠENU KOŽU

Pokazalo se da mikrostruja poboljšava stvaranje kolagena i elastina u koži, za učvršćivanje kože, te borbu protiv bora i sitnih linija.

SMANJUJE OTICANJE

Masaža T-Sonic™ pulsacijama poboljšava limfnu drenažu, pomažući kod smanjenja nakupljanja vode i eliminiranja toksina, na taj način smanjuje oticanje.

SJAJNA, ZDRAVA I NAHRANJENA KOŽA

Ovaj jedinstveni uređaj stimulira mikrocirkulaciju i napunjuje kožu tako što opskrbljuje stanice kisikom i potrebim nutrijentima ubrzavajući proces regeneracije kože, ujednjačavajući pigmentaciju i povećavajući sjaj.

4 revolucionarna tipa mikrostruje

FOREO BEAR 2  je jedini mikrostrujni beauty-tech uređaj na svijetu sa ne manje od 4 brand ekslukzivna tipa mikrostruje. Svaki nudi specifične dobrobiti i implementirani su kroz video tretmane u FOREO For You aplikaciji za najbolje rezultate:

 • Advanced Microcurrent™ – Neprekidna mikrostruja za stimulaciju i učvršćivanje mišića.
 • Lifting Microcurrent™ – Ponavljajuće oscilacije od niske do visoke frekvencije nježno vode mišiće da se prirodno podignu, za isklesan i redefiniran izgled.
 • Tapping Microcurrent™ – Brzi i kratki valovi mikrostruje prolaze kroz gornje dijelove kože za svjetliji i podignuti izgled.
 • Sculpting Microcurrent™ – Usmjerava mikrostruju dublje u mišiće lica kako bi ih efektivnije tonirala, dajući im čvrst i redefiniran izgled.

5 tipova masaža

FOREO BEAR 2 ima čak 5 tipova masaža T-Sonic™ pulsacijama, kao što su naprimjer transdermalne pulsacije, a svaka ima svoje jedinstvene dobrobiti.

 • Masaša limfne drenaže– Stimulira cirkulaciju limfnih tekućina, te je odlična za područje očne konture i čeljusti.
 • Masaža dubokog tikiva – Koristi duboki pritisak kako u sporijim intervalima da olakša napetost mišića lica: idealna za obraze i područje iznad čeljusti.
 • Masaža točaka napetosti – Koristi izmjenjujuće razine pritiska da olakša napetost u mišićnom tkivu, a savršena je za područje vrata.
 • Shiatsu masaža – Koristi pulsacijski pritisak kako bi potakla emocialni i tjelesni mir, te ublažila umor. Odlična za područje čela i sljepoočnica.
 • Refleksološka masaža – Primijenite nježan ili čvrst pritisak za opuštanje ili za vraćanje optimalne razine energije. Savršena za područja između obrva i okolo usana.  

FOREO BEAR 2 nudi raznovrsne unaprijed programirane i prilagodljive tretmane unutar aplikacije, a troje možete pratiti pomoću videa. Tretmani kombiniraju različite tipove mikrostruje i mazaše za poboljšane rezultate kao nikada prije:

 • Total Facial Knockout – Visoko intenzivni trening gimnastike lica za zategnuto i oblikovano lice u samo par minuta.
 • Gentle V-Shape Yoga – Uzmite duboki udah, opustite svoj um i prepustite se nježnom treningu inspiriranim yogom koji učuršćuje kožu vrata i čeljusti za prirodno oblikovan V, ovalan izgled.
 • Contour Cardio – Targetirana rutina za pomoć u redukciji sitnih linija okolo usana, uistovremeno oblikovajući obraze.

Najnovija generacija – Anti-shock system™ 2.0

FOREO BEAR 2 može se pohvaliti sa novom i poboljšanom verzijom Anti-Shock sistemaTM, patentirane ekskluzivne tehnologije FOREO uređaja. U prvoj fazi korištenja (0.15 sekundi), metalne sfere FOREO BEAR 2 uređaja dolaze u doticaj s kožom a mikrostruja se postupno pojačava kako bi se izbjegli potencijalni električni šokovi.

Dok u svojoj drugoj fazi (0.10 sekundi) uređaj mjeri stupanj vlažnosti i suhoće kože brzinom od 200 puta u sekundi kako bi odredio njezin trenutni otpor. Napokon, u trećoj fazi, FOREO BEAR 2 blago prilagođava mikrostruju odabranom intenzitetu koji najbolje paše svakom milimetru kvadratnom tretiranog područja kože. Svaki puta kada metalne sfere izgube kontakt s kožom proces se ponovlja od početka za najbolju preciznost i sigurnost.

Zbogom celulitu!

Još jedna velika vijest kod ove inovativne tonirajuće kolekcije je lansiranje najnovijeg FOREO BEAR 2 body, revolucionarnog uređaja osmišljenog da preoblikuje, učvrsti i revitalizira tijelo.

Klinički je dokazano da znatno poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, kao i pojavu bora, FOREO BEAR 2 tonira, učvršćuje te oblikuje kako bi zagladio izgled celulita na bedrima, stražnjici, rukama i abdomenu, zahvaljujući njegovoj patentiranoj tehnologiji napredne mikrostruje, mikrostruje za oblikovanje i masaže T-Sonic pulsacijama.

 • FOREO BEAR 2 body koristi do 960 uA mikrostruje za toniranje mišića vašeg tijela za oblikovaniju i čvršću siluetu.
 • Masaža mikrostrujom u kombinaciji s T-Sonic pulsacijama poboljšava izgled celulita na način da pojačava limfnu drenažu kako bi dosegla tekućinu koje se akumulira u džepićima kolagena i rasprostranjuje naslage masnoće. 
 • Klinički je dokazano da mikrostruja pojačava proizvodnju kolagena i elastina kako bi zategnula kožu  i zagladila izgled bora.
 • FOREO BEAR 2 body stimulira mikrocirkulaciju krvi tako što dovodi kisik i potrebne nutrijente do stanica, ubrzavajući procese obnove kože, izjednačavajući pigmentaciju i potičući zdraviji i sjajniji izgled kože.  

Novosti za oči i usne

Nova kolekcija uključuje inovativni FOREO BEAR 2 eyes & lips fokusiran na toniranje i anti-ageing područja konture očiju i usana, zajedno sa pripadajućim konduktivnim serumom: brendu novom  FOREO SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster.

Hiper-ciljani i ultra-učinkoviti FOREO BEAR 2 eyes & lips klinički dokazano smanjuje pojavu sitnih linija, bora i natečenosti oko očiju, te puni i redefinira područje oko usana zahvaljujući tehnologijama ‘Lifting’, ‘Tapping’ mikrostruje i masaže T-Sonic pulsacijama. Uređaj dolazi sa punjivom kapsulom za lakšu uporabu konduktivnog seruma.

 • FOREO BEAR 2 eyes & lips koristi do 270 uA mikrostruje za učvršćivanje i toniranje mišića lica te podizanje razine kolagena i elastina, učvršćujući kožu i smanjujući pojavu sitnih linija i bora okolo očiju i usana.
 • Kombinirajuća masaža mikrostruje i T-Sonic pulsacija, vlaži tkivo stimulirajući mikrocirkulaciju, na taj način naglašava usne i  podiže pogled.
 • FOREO BEAR 2 eyes & lips poboljšava limfnu drenažu, smanjujući nakupljanje vode i poboljšava eliminaciju toksina, smanjujući podočjake i naotečenost.
 • Stimulirajući mikrocirkullaciju, FOREO BEAR 2 eyes & lips dovodi kisik i potrebne nutrijente do stanica za ubrzavanje procesa obnove kože, izjednačavajući pigmentaciju i poboljšanju sjaja.
 • FOREO BEAR 2 eyes & lips u kombinaciji sa svojim dermatološki testiranim konduktivnim serumom: FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Booster. Hiper-konkentrirani, veganski, cruelty-free i s čistom formulom, te s 95% prirodno dobivenih sastojaka, uključujući kafein i antioksidanse ekstrakta brusnice, hidrantnu ružinu vodicu, učvršćujući niacinamid i vitamin B5. Njegova premium formula je brzo upijajuća i sadrži čestice koje reflektiraju svijetlo te instantno posvijetljuju područje oko očiju i naglašavaju usne.  

Nova kolekcija također sadrži i FOREO BEAR 2 go (299 EUR) , mali uređaj savršen za putovanja i ‘on-the-go’ život. Novu FOREO BEAR 2 kolekciju možete pronaći na foreo.com, te kod službenih partnera: ROXBeauty, Douglas, Martimex, TehnoMag

Pročitajte još...

Neodoljivi FOREO setovi kao idealan dar za sve ljubitelje njege kože

Dubinsko čišćenje kože, neinvazivni lifting ili intenzivni tretman lica u samo nekoliko minuta? Četiri FOREO blagdanska seta odlična su prilika da doživite luksuznu njegu kože

Omiljeni beauty-tech brend slavi 10. rođendan

Tehnologije koje nisu viđene dosad i novosti koje će preoblikovati svijet ljepote i wellnessa onako kako ga danas poznajemo i dalje će biti sastavni dio DNK-a brenda

Top 5 trendova u svijetu ljepote u 2023. godini

FOREO predviđa da ćemo u 2023. godini vidjeti još veći potencijal beauty-tech uređaja zbog brojnih pozitivnih utjecaja na zdravlje i ljepotu kože

FOREO PEACH 2: Najnapredniji IPL uređaj je stigao u Hrvatsku

Globalno tržište IPL uređaja za uklanjanje dlačica neprestano raste s procjenjenom vrijednosti od 789,97 milijuna dolara u 2021., a očekuje se da će do 2027. doseći čak 2,1 milijardu dolara sa godišnjom stopom rasta od 17.74% (CAGR)

Povezano

Pronašli smo mjesto na kojem ćete se osjećati kao kraljica!

Kombinacija vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda, rezultiraju uvijek lijepom i njegovanom kosom, a specijalizirani tretmani pomoći će svakome tko ima određen problem

Skincare priče: 6 jesenskih trendova u njezi kože koji će obilježiti 2023.

Donosimo vam mali vodič o njezi kože i 6 jesenskih trendova u njezi kože koji će obilježiti 2023. godinu

Akne poslije ljeta nisu rijetkost, ali znamo kako ih se riješiti

Ako vam se svake godine, nakon završetka praznika, čini da se akne sve jače vraćaju, u pravu ste. Problemi s kožom se češće događaju baš s početkom jeseni, ali dobra vijest je da ima rješenje

Tihi luksuz na noktima: Čokoladno smeđa manikura

Možete zaboraviti na florescentno roze ili narančaste boje lakova tijekom ove jesenske sezone. Ove jeseni sve je u znaku čokolade i čokoladnih tonova, od lakova za nokte pa sve do parfemskih nota

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime