Utorak, 26 ožujka, 2024

Future Triends: Party budućnosti uz dvojac DJ Vanillaz

Tijekom večeri, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku uživati u plesnom podiju hibridne realnosti uz bazen, te će glazbu moći doživjeti s virtualnim headsetom koji će ih transportirati u novi iskustveni svijet

Ljetni mjeseci idealni su za opuštanje na najljepšim domaćim plažama, uživanje u omiljenim ljetnim koktelima, odlaske na glazbene festivale i zabave u beach barovima uz bajkoviti zalazak sunca. Budući da sezona vrvi od brojnih događaja koji privlače strane i domaće turiste, klupska scena nudi nova i nezaboravna iskustva. Jedno od takvih je i “Future Triends: Where Music Meets Web 3”, koji će se održati 4. kolovoza u mjestu Milna na otoku Braču.Koncept je osmišljen u partnerstvu s najpoznatijim hrvatskim DJ dvojcem Vanillaz, svježe pristiglim s turneje u Vijetnamu, koji će rasplesati posjetitelje uz zalazak sunca u Olife beach club. Nudeći večer elektroničke glazbe, umjetnosti i eskapizma na otoku Braču, “Future Triends” odvodi opušteni dalmatinski način života u budućnost.

Virtualnost je glavni element događaja

Tijekom večeri, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku uživati u plesnom podiju hibridne realnosti uz bazen, te će glazbu moći doživjeti s virtualnim headsetom koji će ih transportirati u novi iskustveni svijet. Glazbeni program započet će u 18 sati na plaži, a zatim se zabava seli uz bazen i DJ gosta iznenađenja. Nakon toga, pult će preuzeti DJ dvojac Vanillaz koji će atmosferu zagrijati do vrenja, kao što su se uvjerili svi prošlogodišnji posjetitelji njihovih Vanguard Session Rooftop događaja.

“Bez obzira želite li nam se pridružiti u razgovoru o novom svijetu Web3 i umjetnosti već od popodneva ili se doći zabaviti uz elektroničku glazbu, naša namjera s Future Triends je spojiti ova dva svijeta te smo uzbuđeni što imamo priliku to ostvariti upravo u prelijepoj Milni” – rekao je Matthew Hairsnape, direktor Trienda.

“Jako smo uzbuđeni surađivati s Triendom na ovom projektu. Ekipu iz Trienda upoznali smo prošle godine i odmah smo se zaljubili u njihovu ideju razvoja nove generacije iskustava. Svijet glazbe se mijenja, tehnologija predstavlja budućnost te glazbene događaje vodi na sljedeću iskustvenu razinu” – dodali su Vanillaz.

Moguće je i virtualno prisustvovati događaju

Događaj je organiziran u partnerstvu s novom aplikacijom Triend, prozvanom ‘anti Tripadvisor’, čiji osnivači pozivaju da se u 18 sati pridružite otvorenom druženju i istraživanju Web3 kroz networking kako bi predstavili svoj projekt. Istovremeno, svi zainteresirani će moći razgledati izložbu moderne umjetnosti koju će postaviti Endemic, prva društvena mreža fokusirana na NFT tržište s bazom u Splitu.

Ovaj dio događaja je besplatan, ali potrebno je osigurati mjesto putem Entria. Dio će se odvijati na online metaverse afterparty platformi za fanove Vanillaza, što će omogućiti Rove Metaverse. Tim putem, publika širom svijeta će se moći pridružiti kako bi upoznali dvojac i virtualno prisustvovali događaju.

Foto: Vanillaz/Olife

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime