Utorak, 23 srpnja, 2024

Glazbeni spektakl ‘Rock the Opera’, s gostom Dinom Jelusićem, napokon stiže u Zagreb

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije, uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, 'Rock the Opera' vratit će vas u dane rocka

Nakon brojnih uspjeha diljem Europe i rasprodanih koncerata u brojnim dvoranama, glazbeni spektakl “Rock the Opera” stiže u Zagreb.Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent. Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj operi, ovaj spektakl nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Specijalni gost Dino Jelusić

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije, uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, “Rock The Opera” donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti. povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se zasniva na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Pri dolasku je obavezno priložiti i COVID potvrdu, a ako niste cijepljeni ili niste preboljeli koronu, možete se besplatno testirati u sklopu same dvorane.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime