Petak, 19 srpnja, 2024

Marko Tolja s hitom ‘Ovdje, danas!’: Važno je živjeti u trenutku

"Ovo je priča o pozitivi, prijateljstvu, ljubavi, druženju i prepuštanju trenutku. Jer kada sve zbrojimo i oduzmemo, živimo samo 'ovdje i danas' i tako iz dana u dan!", najavio je marko svoj novi hit

Marko Tolja, jedan od omiljenih domaćih pjevača, nakon prekrasne balade “Budi budna” s kojom je osvojio srca publike predstavlja vedru i optimističnu pjesmu “Ovdje, danas!”. Njegov novi hit zasigurno će upotpuniti brojne playliste ovog ljeta, a podsjeća nas na ono što često možda zaboravljamo – vrijednost življenja u trenutku.“‘Ovdje, danas!’ je upravo ono što se iz samog naslova može zaključiti – bitno je samo ovdje i danas! Nije važna ni prošlost niti budućnost. Imamo samo sadašnjost na raspolaganju i nemojmo dozvoliti da nam svađa, loš dan, grubi pogled, pa na kraju i pandemija, to pokvari”, izjavio je Marko te dodao: “Kao što je lani ‘O tebi ovisan’ bila moja doza pozitive protiv svih nedaća koje su nas zadesile, ova pjesma mogla bi komotno biti nastavak te priče. Ovo je priča o pozitivi, prijateljstvu, ljubavi, druženju i prepuštanju trenutku. Jer kada sve zbrojimo i oduzmemo, živimo samo ‘ovdje i danas’ i tako iz dana u dan!” 

 

Vrhunski tim suradnika

Marko je na pjesmi okupio vrhunske glazbenike; Elvisa Stanića na harmonici, Ivana Popeskića na klavijaturama i programiranju, gitare i mandoline odsvirao je Ivan Pešut, bas Henry Radanović, bubnjeve Branimir Gazdik, a prateći vokal otpjevala je Martina Majerle. Glazbu i tekst pjesme “Ovdje, danas!” napisao je Marko Tolja, a aranžman potpisuje Ivo Popeskić. Spot je sniman u Omišlju na otoku Krku.
Zaslužni za spot su već dobro poznati Lumiere production koji su s Markom surađivali na već velikom broju njegovih spotova. Glavnu ulogu, uz Marka, dobila je mlada redateljica i glumica Arija Rizvić koja se sjajno uklopila u retro – mediteransku estetiku i priču koja obilježava cijeli video.

Ljeto ispunjeno koncertima i nastupima

“Uvijek sam sretan i ponosan kada kroz svoje spotove mogu pokazati ljepote rodnog kraja i uz to nekim novim, mladim licima dati prostora. Pokušali smo dočarati atmosferu pjesme kroz simpatičnu ljubavnu priču u kojoj Arija glumi nedodirljivu ‘Femme Fatale’, a ja uličnog svirača do ušiju zaljubljenog u tu nedostižnu ljepoticu. Naravno, tu je i moj nezaobilazan bend, ovoga puta pojačan sa sjajnim Elvisom Stanićem”, komentirao je Tolja.

Marko za ovo ljeto najavljuje brojne koncerte i jedva čeka novu pjesmu predstaviti svojoj publici:

13.06. Zagreb, Lisinski Atrium
18.06. Varaždin, Dvorište vile Bedeković (Marko Tolja & Mia Dimšić)
19.06. Opatija, Ljetna pozornica (Marko Tolja & Mia Dimšić)
25.06. Čakovec, Pivovara Lepi Dečki
26.06. Osijek, Dvorište Stare pekare (Gošća: Mia Dimšić)
10.07. Stubičke Toplice, Ulični Festival
22.07. Dear Mr. Sinatra / Zantium krstarenje
23.07. Slavonski Brod, Brodsko glazbeno ljeto
26.08. Dear Mr. Sinatra /Zantium krstarenje

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime