Subota, 23 ožujka, 2024

Hladno pivo, Goran Bare i Elemental ovo ljeto stižu na RockLive festival u Koprivnicu!

Ovaj trodnevni festival odlične glazbe i zanimljivih popratnih sadržaja već 11. godinu zaredom održava se u Koprivnici i postaje središnje mjesto okupljanja publike i najboljih regionalnih izvođača

Nakon prve objave izvođača Grše, Z++, Repetitor i She Loves Pablo, RockLive Festival koji se od 28. do 30. srpnja održava u Koprivnici, objavio je nova, iznimno jaka imena za ovogodišnje izdanje festivala. Predvodnici su Hladno pivo i Goran Bare & Majke, a tu su i Elemental, M.O.R.T., te Home Conflict.Ovaj trodnevni festival odlične glazbe i zanimljivih popratnih sadržaja već 11. godinu zaredom održava se u Koprivnici i postaje centralno mjesto okupljanja publike i najboljih regionalnih izvođača. Ove godine, Hladno pivo i Bare & Majke predvode jedan od najjačih popisa izvođača koji će u istoj godini zasvirati na RockLive pozornici.

Festival se održava na zanimljivoj lokaciji

Zanimljiva lokacija bivše koprivničke vojarne savršeno je poslužila kao poligon razvoja koprivničke kulturne scene koja se izrazito brzo razvija posljednjih godina, a današnji status RockLive Festivala tome itekako pridonosi.

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna 3 dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime