Subota, 18 studenoga, 2023

Komičar Dylan Moran za malo više od mjesec dana nastupa u Lisinskom

Nakon nekoliko uspješnih nastupa diljem Lijepe naše stiglo je vrijeme za povratak u Zagreb u kojem će u Lisinskom nastupiti 27. veljače 2023. godine s potpuno novim materijalom -'We Got This'

Nakon rasprodanih nastupa Netflixovih zvijezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog stiže još jedno svjetski poznato ime, “Oscar Wilde” komedije – Dylan Moran.Zvijezdi serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead”, “Calvary” i “Notting Hill” ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Nakon nekoliko uspješnih nastupa diljem Lijepe naše stiglo je vrijeme za povratak u Zagreb u kojem će u Lisinskom nastupiti 27. veljače 2023. godine s potpuno novim materijalom “We Got This”.

Foto: BBC

Divlja i nezaboravna vožnja

A osim svjetske turneje u sklopu koje dolazi u Hrvatsku Dylan Moran ovih je dana bio zauzet lansiranjem nove hit serije “Stuck” koja je u studenom počela s emitiranjem na BBC-u. Moran je autor serije, ali i glavni glumac uz briljantnu Morgana Robinson. U Dylanovom mračnom stilu serija prati par u točki razilaženja – imati djecu ili ne, ostati skupa ili ne? Odlične kritike publike i kritike nagađaju Dylanov povratak na male ekrane i uspjeh koji je imao s hit serijom “Black Books”. To je svakako još jedan razlog više da mu se pridružite u zagrebačkoj dvorani Lisinski 27. siječnja. 

Ovaj nagradama BAFTA i Perrier ovjenčani komičar poziva vas da “uživate u plodovima ubrzanog kognitivnog propadanja, nesnosnom rastućem užasu svojih susjeda, nedostatku ljudskosti i još mnogo toga”. Uskočite u ovu divlju i nezaboravnu vožnju britke komedije jednog od najvećih majstora zanata. 

Naslovna fotografija: Sinibaldi 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime