Subota, 18 studenoga, 2023

Koncert kojem se veselimo: Ed Sheeran stiže u Zagreb!

Nastupit će u subotu, 10. kolovoza 2024. godine, na zagrebačkom Hipodromu, a kao posebni gost na pozornici će mu se pridružiti Calum Scott

Ed Sheeran, svjetski poznati britanski glazbenik, pjevač i autor pjesama koji je stekao ogromnu popularnost i priznanje za svoj glazbeni talent, stiže u Zagreb u sklopu turneje ‘+ – = ÷ x’ . Nastupit će u subotu, 10. kolovoza 2024. godine, na zagrebačkom Hipodromu, a kao posebni gost na pozornici će mu se pridružiti Calum Scott.Ulaznice za ovaj događaj bit će dostupne za kupnju od 26. listopada i bit će dostupne putem službene prodajne stranice www.eventim.hr od 10 sati. Naglašava se važnost kupnje ulaznica od ovlaštenih prodavača kako bi bile važeće za ovu iznimnu glazbenu priredbu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Eventim HR (@eventim_hr)

 Simboličan naziv turneje

Sheeran je postao poznat po svom kombiniranju različitih glazbenih žanrova, uključujući pop, folk, hip-hop i R&B. Njegova glazba često istražuje emotivne teme, ljubav, odnose i osobne priče, što ga čini bliskim mnogim slušateljima.

Jedan od njegovih najvećih hitova, pjesma ‘Shape of You’, postala je jedna od najslušanijih pjesama svih vremena i donijela mu brojne glazbene nagrade. Sheeranova pjesma ‘Thinking Out Loud’ također je osvojila Grammy nagradu za pjesmu godine. Osim izvanrednog glazbenog talenta, Ed Sheeran također je poznat po svojoj požrtvovnosti, marljivom radu i predanosti glazbi. Njegova autentičnost i emocionalnost u izvođenju privlače mnoge obožavatelje širom svijeta.

Sheeran je tijekom svoje karijere izdao nekoliko uspješnih albuma, uključujući ‘÷’ (Divide), ‘×’ (Multiply), i ‘÷’ (Plus). Njegovi koncerti i turneje su često rasprodani, a on je ostvario značajan utjecaj na suvremenu glazbenu scenu.

Naslovna fotografija: Screenshot YouTube

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime