Subota, 23 ožujka, 2024

Koncert za povijest: Bend Six60 nastupio na stadionu pred 50.000 fanova

Koncert grupe Six60 smatra se najbrojnijim na svijetu otkad je prošle godine pandemija pokosila sve države svijeta ali i prvim koncertom koji je jedan bend održao na sportskom stadionu Eden Park ikad

Dok se ostatak svijeta bori s koronom, zatvaranjem i fizičkim distanciranjem, bend Six60 sinoć je nastupao na sportskom stadionu Eden Oark u Aucklandu – ispred otprilike 50.000 ljudi!Poznato je kako se na Novom Zelandu stanovnici više ne moraju fizički distancirati jedni od drugih i nositi maske jer su u toj državi dosadašnjim mjerama i politikama uspjeli iskorijeniti koronavirus.

 

Atmosfera na koncertu je bila ‘električna’

Taj se koncert smatra najbrojnijim na svijetu otkad je prošle godine pandemija pokosila sve države svijeta ali i prvim koncertom koje je jedan bend održao na sportskom stadionu Eden Park ikad.

“Kako ste Novi Zeland? Napokon smo stigli”, rekao je okupljenima pjevač Matix Walters dok je bend izlazio na pozornicu točno u 20.30 sati po lokalnom vremenu. Prije njih publiku je na noge digla grupa kapa haka izvodeći tradicionalni novozelandski ples haku.
Na prve taktove najpopularnije pjesme benda Six60 – ‘Don’t Forget Your Roots’, publika je u deliriju zapjevala i zaplesala. Atmosfera na koncertu je bila ‘električna’, kako je opisao jedan obožavatelj za ‘Herald’.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SIX60 (@six60)

Prema pisanjima medija sljedeći koncert koji bi se trebao održati na Eden Parku mogao bi biti koncert slavne Barbre Streisand.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime