Četvrtak, 4 travnja, 2024

Mjesec dana nas dijeli od velikog koncerta Mašinka u Tvornici kulture, donosimo detalje!

Mašinko će na koncertu u Tvornici predstaviti svoj novi album 'Pozovite rapsode'

Još mjesec dana nas dijeli od velikog koncerta Mašinka u zagrebačkoj Tvornici kulture, koji će istovremeno obilježiti njihov 15. rođendan. Bend dolazi pred publiku s novim, visoko ocijenjenim albumom ‘Pozovite rapsode’, a također su otkrili neke od gostiju. Na pozornici 15. ožujka pridružit će im se nabod! i Dunja Ercegović (Lovely Quinces/Bad Daughter), a ostala iznenađenja bit će otkrivena uskoro. Mašinko će na koncertu u Tvornici predstaviti svoje novo izdanje koje sadrži 14 pjesama, a neke od njih već su osvojile domaću radio stanicu i publiku.Bend predstavlja novi punk album 

Tri godine nakon posljednjeg albuma ‘Danas ću, sutra ću’, bend Mašinko donosi svoje novo ostvarenje ‘Pozovite rapsode’. Prve reakcije sugeriraju da bend nastavlja svoj karakteristični ton – ‘odmjereni, ubojiti i precizni, odlični punk’. Novim pjesmama nastavljaju niz svojih već dobro poznatih singlova, održavajući neopterećeni pristup i razigrani zvuk zbog kojih su postali prepoznatljivi kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije.

Album ‘Pozovite rapsode’ dostupan je u formatima LP-a, CD-a te putem svih digitalnih kanala. Glazbu i aranžman pjesama potpisuje cijeli bend, dok su tekstove napisali Marin Šulentić, Srđan Grbić, Andrija Ražnatović i Petar Predrag. Snimanje albuma vodili su Mark Mrakovčić i Leonard Klaić, koji se također pobrinuo za miks i mastering, uz suradnju s bendom na produkciji.

Foto: Hrvoje Baudoin

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime