Srijeda, 24 srpnja, 2024

Na virtualnoj turneji Vatre pjevat ćemo pjesme po želji, otkriva Ivan Dečak

Subotnje večeri više ne moraju biti rezervirane samo za program na televiziji. A kada već ne možemo ići na koncerte, grupa Vatra se pobrinula za to da koncerte dovede nama - doma! 

U godini kada su gotovi sva događanja, pa tako i koncerti, odgođeni, grupa Vatra svojim virtualnim nastupima pokušat će vratiti osjećaj subotnjih izlazaka! Na ideju su došli zbog činjenice da članovima grupe nedostaju koncerti i interakcija s publikom pa su odlučili prilagoditi se vremenu i prostoru.Svake subote, od 21. studenoga do 26. prosinca od 21 h, putem društvenih mreža grupe i Dallas Recordsa (Instagram i Facebook) svi fanovi grupe Vatra moći će tako sudjelovati u koncertima uživo.

“To neće biti suhoparan koncert, cijelo vrijeme ćemo komunicirati s publikom. Odgovarat ćemo na njihova pitanja, odsvirati pjesme po želji, popiti piće i podružiti se”, ističe Ivan Dečak, frontmen grupe, samo za Mixer.hr.

“Koncerti će trajati od 45 minuta do sat vremena, ali sve ovisi o publici. Ako atmosfera bude dobra, nećemo gledati na sat”, objašnjava Dečak.

Svirke će se održavati u Vatrinoj ‘jazbini’ – kako nazivaju prostor u kojem vježbaju, snimaju i uživaju. Također, ako vremenski uvjeti i epidemiološka situacija dopuste, planiran je i koncert uživo u Dubrovniku, 26. prosinca 2020. godine.

Usprkos pandemiji, članovi grupe redovito održavaju probe, pišu pjesme i snimaju novi album, ali ništa im ne može zamijeniti koncerte i komunikaciju s publikom. Stoga su za svoje obožavatelje pripremili i posebno iznenađenje, 20. prosinca, a o čemu se radi, uskoro će objaviti na svojim društvenim mrežama.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime