Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Saša Lozar i grupa Pavel kao uvertira uzbudljivog ‘Ljeta u Samoboru’

Samo zato što Samobor nije na moru, ne znači da ljeta u kontinentalnom gradu nema. Samobor živi punim plućima tijekom srpnja i kolovoza

Samo zato što Samobor nije na moru, ne znači da ljeta u kontinentalnom gradu nema. Samobor živi punim plućima te vas tamo svakodnevno očekuje zabava i edukativan dječji program.Sljedeći vikend počinje zabavno i edukativno ‘Ljeto u Samoboru’ koje će trajati tijekom srpnja i kolovoza. Samoborčani su pripremili brojne besplatne radionice za djecu poput radionice izrade srednjovjekovnih drvenih igračaka, radionice lončarstva na tradicijskom kolu, ‘Male filmske akademije’ te sajma starih zanata, ljetno kino i još mnogo toga.

‘Ljeto u Samoboru’ ponudit će i raznolik gastro sadržaj samoborskih ugostitelja, atraktivne foto kutke, a poseban ugođaj ovoga ljeta pružit će Blachere Illumination – Gospodari svjetla koji su zaduženi za jedinstvene svjetlosne dekoracije.

GLazbeni program otvara Saša Lozar

Ove godine od 2. do 11. srpnja fokus je na čarobnoj lokaciji parka kod Samoborskog muzeja koji postaje prava oaza za opuštanje i zabavu. Glazbeni program u subotu, 3. srpnja, na ljetnoj pozornici službeno otvara Saša Lozar. Slijedi Dejtnajt by Lajnap – stand up comedy showu 4. srpnja, a dan kasnije pozornicom vladaju Je Veux & J.R. August.

U petak, 9. srpnja, koncert će održati Billie and the Kids, u subotu 10. srpnja Roko Vušković, a 11. srpnja nastupa grupa Pavel.

Grupa Pavel nastupa 11. srpnja

Naslovna fotografija Davor Đopar

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime