Četvrtak, 4 srpnja, 2024

Za sve ljubitelje pive: Znamo kada počinje Zagreb Beer Fest

Unaprijed je poznato da će i sedmo izdanje Zagreb Beer Festa imati bogatu ponudu s više od 180 različitih vrsta piva, uključujući proizvode industrijskih i craft pivovara

Svi zaljubljenici u vrhunsku glazbu, osvježavajuće napitke i druženje na otvorenom imat će priliku uživati na sedmom izdanju Zagreb Beer Festa ove godine. Od 23. do 26. svibnja, Park dr. Franje Tuđmana u Zagrebu postat će epicentar omiljenog festivala u centru grada, transformirajući park ‘Tuđmanac’ u urbanu oazu proljeća.Unaprijed je poznato da će Zagreb Beer Fest i ove godine imati bogatu ponudu s više od 180 različitih vrsta piva, uključujući proizvode industrijskih i craft pivovara. Posjetitelji će također moći uživati u besplatnim koncertima na otvorenom, obuhvaćajući raznolite žanrove poput urbanih rock, pop i hip-hop glazbe. Detaljan glazbeni raspored bit će objavljen u narednim tjednima.

Dosadašnja izdanja Zagreb Beer Festa okupila su više od tristo tisuća posjetitelja, čineći ga jednim od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događanja u Zagrebu i okolici. Na svojoj pozornici ovaj festival ponosno je ugostio značajna domaća i regionalna glazbena imena poput Hladnog piva, Kojota, Leta3, Daleke Obale, Vojka V, Gorana Bareta & Majki, Elementala, TBF-a, Nene Belana & Fiumensa, Buč Kesidi, Repetitora, Matije Cveka, Nipplepeople i mnoge druge.

Prošlogodišnje izdanje festivala postiglo je rekordnu posjećenost, posebice treće večeri kada je spoj rocka i hip-hopa oduševio više od 20.000 posjetitelja, a glavni koncertni akteri bili su Grše i PipsChips&Videoclips. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime