Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Arctic Monkeys objavili sedmi studijski album – The Car

'The Car' prikazuje Arctic Monkeys kako divljaju kroz novi, raskošan glazbeni krajolik, a ujedno sadrži i neke od najbogatijih i najljepših vokalnih izvedbi u čitavoj karijeri frontmana Alexa Turnera

Arctic Monkeys objavili su iščekivani novi, sedmi studijski album “The Car” koji sadrži deset novih pjesama. Uz pratnju novog albuma stigao je i njihov svježe objavljeni singl “I Ain’t Quite Where I Think I Am”, čiji su video spot režirali Ben Chappell i Zackery Michael. Video spot je snimljen na nedavnom nastupu benda u King’s Theatreu u Brooklynu. 

Autor svih pjesama je Alex Turner

Nastavno na izdanje “Tranquility Base Hotel & Casino” iz 2018. godine, “The Car” prikazuje Arctic Monkeys kako divljaju kroz novi, raskošan glazbeni krajolik, a ujedno sadrži i neke od najbogatijih i najljepših vokalnih izvedbi u čitavoj karijeri frontmana Alexa Turnera. Autor svih pjesama je Alex Turner, dok produkciju potpisuje James Ford. Novo izdanje snimano je u Butley Prioryju u Suffolku, londonskom RAK Studios te pariškom La Frette studiju.

Novi album “The Car” dostupan je na regularnom LP-u, LP-u u boji, kaseti i u digitalnom obliku. Fizička izdanja potražite u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te putem online trgovine – dancingbear.hr.

Bend je najavio i nove koncertne datume po Europi i SAD-u.

Arctic Monkeys su objavili datume turneje za 2023, a mi već kupujemo karte!

Naslovna fotografija: Arctic Monkeys, foto: Zackery Michael 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime