Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Ovo smo dugo čekali: Shakira napokon najavila novi album!

Shakira već zauzima mjesto najprodavanije latino izvođačice u povijesti, s dugogodišnjim nizom hitova, a nastavila je učvršćivati svoj legendarni status protekle godine zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu svojih najnovijih izdanja

Shakira, dobitnica Grammyja i Latino Grammyja, objavit će svoj 12. studijski album ‘Las Mujeres Ya No Lloran’ 22. ožujka! Ovaj album predstavlja njezin povratak nakon sedam godina pauze i ističe Shakirinu izdržljivost, snagu te moć glazbe da preobrazi čak i najteža iskustva u dragocjene trenutke.‘Stvaranje ovog albuma bio je alkemijski proces. Pišući svaku pjesmu, obnavljala sam sebe. Dok sam ih pjevala, moje su se suze pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu’, istaknula je Shakira. 

Ranije ovog tjedna, obožavatelji su dobili uvid u ono što slijedi putem njezine reklame tijekom Super Bowla. Novi album obuhvaća 16 pjesama, od kojih su 8 potpuno nove, a uz to dolazi i remix te 7 već ranije objavljenih hit singlova. Među tim singlovima su i ‘Music Sessions Vol. 53’ s Bizarrapom, ‘TQG’ s Karol G, ‘Te Felicito’ s Rauwom Alejandrom, te ‘Copa Vacía’ s Manuelom Turizom.

Shakira broji milijarde reprodukcija na Spotifyju

Sedam prethodno objavljenih pjesama već je skupilo impresivnih 3,7 milijardi reprodukcija na Spotifyju. Shakira je udružila snage sa Spotifyjem kako bi svojim obožavateljima omogućila posebno iskustvo prije službene objave albuma. To obuhvaća mogućnost prethodnog spremanja, obavijesti o izdanju, odbrojavanje do objave, ekskluzivne detalje o omotu albuma, naslov, popis pjesama, ekskluzivne isječke i još mnogo toga!

Pjesme ‘TQG’ i ‘Music Sessions Vol. 53’ debitirale su globalno na prvom mjestu Spotify Top 50 ljestvice. ‘Music Sessions Vol. 53’ postala je pjesma na španjolskom jeziku s najviše streamova u jednom danu u povijesti Spotifyja. Za svoj rad na toj pjesmi, Shakira i Bizarrap nagrađeni su Latino Grammyjem 2023. u kategorijama za pjesmu godine i najbolju pop pjesmu.

Shakirin ekskluzivni vinil: četiri umjetnička izdanja, četiri nevjerojatne boje

Shakirin najnoviji album označava njezino prvo pojavljivanje na vinilu, predstavljajući četiri različite umjetničke izvedbe, svaka uparena s ekskluzivnom varijantom vinila u boji. Izdanje ‘Sapphire’ bit će ekskluzivno dostupno na Amazonu, dok će izdanje ‘Ruby’ biti dostupno samo u Targetu. Obožavatelji će moći pronaći ‘Emerald’ izdanje isključivo na Shakirinoj službenoj web stranici, dok će ‘Diamond’ izdanje biti dostupno u maloprodaji.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Shakira već zauzima mjesto najprodavanije latino izvođačice u povijesti, s dugogodišnjim nizom hitova, a nastavila je učvršćivati svoj legendarni status protekle godine zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu svojih najnovijih izdanja. Njezin će uspjeh svakako nastaviti s izdanjem novog albuma, jer njezina ranjivost, samopouzdanje i strast ističu kako njezine osobne izazove tako i trijumfe.

Naslovna fotografija: Press 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime