Utorak, 18 lipnja, 2024

Sting: Top 10 najboljih pjesama i albuma uz skoro gostovanje u Hrvatskoj

Sting vas uljuljka u njegovo vlastito zadovoljstvo sviranja, a obzirom na pozamašnu pjesmaricu što s grupom The Police što samostalne karijere, hitova i prekrasnih pjesama je na pregršt

Gordon Sumner se vrlo rado vraća u Hrvatsku, bila to pulska Arena ili Arena Zagreb koje su ga višekratno ugostile na njegovim pretežno the best of turnejama. Zadnji puta pred dvije godine u zagrebačkoj je Areni održao lekciju iz dostojanstvenog starenja – svirajući the best of pjesama na način da se publika ne osjeća kako stoji pred starim likom bez povoda za pjesmu koji živi od preprodaje nostalgije i the best of karijere.Ne, Sting vas uljuljka u njegovo vlastito zadovoljstvo sviranja, a obzirom na pozamašnu pjesmaricu što s grupom The Police što samostalne karijere, hitova i prekrasnih pjesama je na pregršt.

Ovaj puta u tzv 3.0 formaciji trija koje najvjernije stoji The Police vremenima, predstavlja presjek karijere i 27. svibnja će u zagrebačkoj Areni još jednom ispuniti prostor za sve ljubitelje nježnog i lijepog. Tim povodom prelistali smo njegovu solo diskografiju i izvukli prijedloge 10 najboljih pjesama i 5 najboljih studijskih albuma koje bi iz opće kulture morali usvojiti kao klasike prošlog stoljeća.

TOP 10 PJESAMA 

1. Shape Of My Heart

2. Englishman In New York

3. Fields Of Gold

4. Fragile

5. Desert Rose

 

6. It`s Probably Me (with Eric Clapton)

 

7. If You Love Somebody Set Them Free

 

8. All This Time

 

9. When We Dance

 

10. We’ll Be Together

 

TOP 5 ALBUMA

1. Nothing Like The Sun (1987)

2. Ten Summoners Tales (1993)

3. Dream Of The Blue Turtles (1985)

4. Soul Cages (1991)

5. Brand New Day (1999)

Naslovna fotografija: Screenshot YouTube 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime