Subota, 18 studenoga, 2023

Un Verano Sin Ti: Novi album Bada Bunnyja ruši sve rekorde slušanosti

Možda je još impresivnija činjenica da je 'Un Verano Sin Ti' sada postao prvi album u šest godina koji je sakupio više od 100,000 ekvivalentnih albumskih jedinica u svakom od svojih prvih devet tjedana od objavljivanja

Posljednje izdanje Bad Bunnyja na vrhu je Billboardove ljestvice albuma drugi tjedan zaredom, a četvrti tjedan zaredom zauzima prvo mjesto u ukupnom poretku. Možda je još impresivnija činjenica da je “Un Verano Sin Ti” sada postao prvi album u šest godina koji je sakupio više od 100.000 ekvivalentnih albumskih jedinica u svakom od svojih prvih devet tjedana od objavljivanja.Zadnji album koji je postigao najmanje 100.000 jedinica za ovoliko tjedana odmah nakon ‘vađenja iz kutije’ bio je Drakeov album “Views” iz 2016. Koji je postigao to u prvih deset tjedana, ocjenu koju bi Bad Bunny mogao nadmašiti u idućih nekoliko tjedana.

Iza njega su druga poznata imena

Sljedeća četiri mjesta na ljestvici hot albuma zauzimaju bivši nositelj broja 1. “Harry’s House” Harryja Stylesa koji se popeo na drugo mjesto s 54.000 ekvivalnetnih jedinica albuma. Drakeov najnoviji, “Honestly, Nevermind” drži se čvrsto na 3. mjestu, s 52.000 ekvivalentnih albumskih jedinica dok je veliki skok zabilježio album Morgana Wallena “Dangerous: The Double Album” s 50,000 jedinica koji je skočio s 8. na 4. mjesto.

“The Highlights”, Weekndov kompilacijski album, ponovno se nalazi u top 10, popevši se s 52. na 9. mjesto s 34.000 ekvivalentnih zarađenih albumskih jedinica. Dio razloga za taj nagli skok je taj što je Billboard prebacio aktivnost za dva ranija Weeknd albuma na best-of, koristeći metodologiju u kojoj se pjesme koje su dostupne u više od jedne kolekcije pripisuju albumu s najvećom tradicionalnom prodajom albuma taj tjedan. Top 10 zatvara Post Maloneov “Twelve Carat Toothache”, koji se popeo s 12. Na 10. mjesto sa zarađenih 31.000 ekvivalnetnih albumskih jedinica.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kate Bush (@katebushmusic)

Koje pjesme su najslušanije?

Što se tiče pjesama, “As It Was” Harryja Stylesa i dalje je na vrhu Billboardove ljestvice Hot 100 pjesama, bilježeći ukupno deveti tjedan na vrhu. Lizzov “About Damn Time” prešao je na drugo mjesto ljestvice koje je prethodno držao “First Class” Jacka Harlowa koji je pao na treće mjesto. U međuvremenu, klasik Kate Bush iz 1985., “Running Up That Hill” vraća se na četvrto mjesto, što je napredak u odnosu na šesto mjesto prethodnog tjedna. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime