Utorak, 26 ožujka, 2024

CEWE Photo Award: Prijavite svoje fotografije na natječaj i osvojite, ali i donirajte novac!

Bez obzira na to jeste li profesionalni fotograf ili netko tko jednostavno voli fotografirati, prijavljujte svoje fotografije i pratite CEWE Photo Award jer će, osim ukupnih pobjednika, svaki mjesec birati i nagrađivati i mjesečne pobjednike, a u samom finalu nagradu osvaja 1000 top plasiranih fotografija

Iako su prethodna dva izdanja CEWE Photo Awarda imali rekordan broj prijava, pa su oba proglašena najvećim foto natječajem na svijetu, i ove godine se očekuje rekordni broj prijava na globalnoj razini, ali i u Hrvatskoj. CEWE Photo Award 2021 za sada dominira s više od 600.000 prijavljenih fotografija, a time i s više od 60.000 eura doniranih organizaciji SOS Dječja Sela jer za svaku prijavljenu fotografiju na natječaj, Cewe ovoj organizaciji donira 0,10 eura.



Baš kao i prethodnih godina, svoje peto izdanje CEWE Photo Award započeo je s poznatim motom “Naš svijet je lijep”. Tako svi ljubitelji fotografije svoje amaterske ili profesionalne fotografije mogu prijaviti u čak 10 različitih kategorija. Svaki korisnik može prijaviti do 100 fotografija i tako potaknuti donaciju do čak 10 eura dijeleći pritom svoja zapažanja ljepota svijeta, ali i sudjelujući i u borbi za nagrade ukupnog fonda u iznosu od 250.000 eura.

Dobrodošle su sve prijave

Bez obzira na to jeste li profesionalni fotograf ili netko tko jednostavno voli fotografirati, prijavljujte svoje fotografije i pratite CEWE Photo Award jer će, osim ukupnih pobjednika, svaki mjesec birati i nagrađivati i mjesečne pobjednike, a u samom finalu nagradu osvaja 1000 top plasiranih fotografija.

“Od više od 170 zemalja iz kojih su prijavljivane fotografije Hrvatska je u proteklim foto natječajima u samom vrhu po broju prijavljenih fotografija na broj stanovnika, što još jednom ukazuje na naše veliko srce i empatiju prema onima kojima je potrebna pomoć. Osim toga, ponosni smo i na interes za samu fotografiju kao i na kulturu čuvanja fotografija u fizičkom obliku”, istaknuo je Igor Roth, regionalni direktor tvrtke Cewe.

Fotografiranje i čuvanje lijepih uspomena u fizičkom obliku svojevrsno je emotivno naslijeđe pa ne čudi da se izrada fotografija sve popularnija, kako u svijetu, tako i kod nas. Posebno je lijepo što je danas taj proces prilagođen digitalnom dobu, iznimno jednostavan i brz pa svoje fotografije, s dostavom na kućnu adresu možete naručiti u samo nekoliko minuta.

Naslovna fotografija: Pobjednička fotografija CEWE Photo Award-a 2021, Manferd Voss

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime