Subota, 23 ožujka, 2024

Izložba Igora Eškinje ‘Nemoguća slika’ od 11. rujna u Laubi

Posjetitelji izložbe u Laubi od 11. do 28. rujna imat će priliku podvrgnuti se iluziji Eškinjinih instalacija i fotografija na kojima su prikazane dvodimenzionalne instalacije koje predstavljaju trodimenzionalne objekte

Izložba ‘Nemoguća slika/Impossible Image’, međunarodno priznatog vizualnog umjetnika Igora Eškinje, od subote 11. rujna u Laubi prikazuje niz radova koji su nastali kao rezultat umjetnikovog obračunavanja s odnosima galerije, publike i umjetničkog djela te konceptima prostora i perspektive. 



Eškinja je izlagao na brojnim samostalnim i grupnim izložbama u Europi i SAD-u i dobitnik je niza prestižnih nagrada među kojima se ističu Godišnja nagrada HDLU-a, prva nagrada T-HT-a te Nagrada Radoslav Putar, a njegovi radovi prodaju se preko Phillips aukcijske kuće.

Iluzija Eškinjinih instalacija i fotografija

Posjetitelji izložbe u Laubi od 11. do 28. rujna imat će priliku podvrgnuti se iluziji Eškinjinih instalacija i fotografija na kojima su prikazane dvodimenzionalne instalacije koje predstavljaju trodimenzionalne objekte. Paradoksalna igra transformacije iz dvodimenzionalnog u trodimenzionalni svijet i natrag koja propituje svojstva i istinitost ljudskog opažanja zaintrigirat će i najzahtjevniju publiku, stoga ne propustite ovu zanimljivu izložbu. 

Službeno otvorenje će se održati u subotu 11. rujna u 22 sata, a izložbu je moguće pogledati od 19 sati te svakim danom od 11 do 22.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime