Srijeda, 3 travnja, 2024

Otvorene su prijave za FOTO natječaj ‘Sisak pod zvijezdama’

Star Film Fest za sve ljubitelje fotografije otvara foto natječaj na temu zvijezda te ovom prilikom poziva sve amaterske i profesionalne fotografe da pošalju svoje fotografije zvijezda i zvjezdanog neba

Izložba najboljih fotografija održat će se na Star Film Festu od 26. do 28. kolovoza, a stručni žiri odabrat će fotografije i dodijeliti poklon pakete festivala. Na natječaj se mogu poslati 3 fotografije po vašem izboru. Kao ljubitelji novog i kreativnog organizatori daju otvorene ruke u obradi fotografije. 



Radove šalite na e-mail: info@sfilmfest.com do 1.8.2021. s naslovom ‘Sisak pod zvijezdama’ zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom fotografije. Fotografije se šalju u digitalnom obliku u JPEG ili JPG formatu rezolucija 300 dpi. Maksimalno 3000 px po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15 MB. Sve fotografije šalju se putem WeTransfera ili Google diska, odnosno u samom e-mailu šaljete poveznicu na vaše fotografije.
Autori (stariji od 16 godina, profesionalci i amateri), slanjem fotografija potvrđuju autentičnost snimljenih fotografija, te preuzimaju odgovornost za prijavljeni sadržaj. Organizator bez naknade može koristiti odabrane fotografije za reprodukciju u katalog i objavu u svrhu promocije festivala, natječaja i izložbe.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime