Subota, 23 ožujka, 2024

Ne propustite: Otvorene su prijave za 8. SFF – STAR FILM FEST

Dok pripremamo zvjezdano nebo za ovogodišnje 8. izdanje Star Film Festa, podsjećamo sve zainteresirane stvaratelje filma na prijave za natjecateljski program koje su otvorene do 16. svibnja 2021.  godine

Star Film Fest je u veljači 2021. službeno otvorio prijave za natjecateljski program. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi mladi filmaši između 18 i 35 godina u godini proizvodnje filma. Prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 25:00 minuta te moraju biti producirani u protekle dvije godine, najranije 1. siječnja 2019. godine. 

Pobjednički film će osvojiti i novčanu nagradu

Osmi zvjezdani festival održat će se u Sisku od 26. do 28. kolovoza 2021. Natjecateljski filmovi mogu se prijaviti u kategorijama dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film. 
Osim nagrada u spomenutim kategorijama, bit će dodijeljene i nagrade ‘Specijalna zvjezdica’ za najbolji film po ocjeni publike, najbolji regionalni film, najbolju montažu, najbolju fotografiju (kameru) i selektorski najbolji film. Ove godine jedan od pobjedničkih filmova ima priliku osvojiti i ‘Zvjezdanu prašinu’ – novčanu nagradu koja će dobitnika potaknuti na daljnje stvaranje. 

Prijave su otvorene do 16. svibnja 2021., a sve uvjete sudjelovanja možete pronaći u pravilniku, a prijaviti se možete putem Festhome platforme ili putem prijavnice na službenoj stranici Star Film Festa. Prijava se podnosi na jedan od navedenih načina,  kako ista prijava ne bi pristigla putem Festhome platforme i putem službene stranice. 

Star Film Fest iz godine u godinu okuplja zainteresiranu kino publiku kao i filmske stvaratelje iz Hrvatske ali i cijelog svijeta. Prošlogodišnje, sedmo izdanje Star Film Festa održano je na lokaciji Kazališta 21 i online, putem live stream-a na službenoj stranici.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime