Utorak, 26 ožujka, 2024

10 najboljih profila koji nas inspiriraju na minimalističko uređenje doma

Za ljubitelje minimalističkog pristupa interijerima i kohezivne i uravnotežene sheme, donosimo 10 imena na čijim ćete profilima pronaći brojne savjete i ideje kako urediti svoj dom

Razne boje i uzorci nikada nisu bili popularniji u svijetu interijera, ali ipak nije to za sve nas. Ako volite jednostavnost i nježne nijanse u svom domu, Instagram je mjesto gdje ćete pronaći mnogo inspiracije.



Za ljubitelje minimalističkog pristupa interijerima i kohezivne i uravnotežene sheme, ovo su neki od naših omiljenih Instagram profila za pronalazak inspiracije.

Anthology Creative Studio

Ovaj međunarodni dizajnerski studio ima misiju: stvoriti interijere koji poštuju vrijeme, prirodu i ljudsko iskustvo. Dizajnirajući prostore koji inspiriraju i pričaju priču, njihov  pristup dizajnu donosi mirne, bezvremenske sheme koje su istodobno privlačne i elegantne. Zaista imaju inspirativan feed.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Anthology Creative Studio (@anthology_creative_studio)

Louise Hjorth Design

Švedska dizajnerica interijera Louise Hjorth poznata je po romantičnom, minimalnom i jednostavnom stilu, slojevitim teksturama i tkaninama koje su dio nježne palete boja. Smirujuće, ali nikad dosadno, njezine sheme stručno miješaju suvremene komade s modernim.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Louise Hjorth Design (@louisehjorthdesign)

Noa Santos

Američki poduzetnik i dizajner interijera Noa Santos uređuje prostore u paletama neutralnih boja. Zahvaljujući iznimnoj pozornosti koju gaji prema detaljima i kreativnom pristupu prostoru, neki od njegovih potpisa su zakrivljena, kanelirana stolarija i obilje prirodnih materijala.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Noa Santos (@noasantos)

Phoebe Nicol

Australska dizajnerica Phoebe Nicol koristi europske klasike dizajna, ali u modernom okruženju, spajajući neočekivano s poznatim, staro s novim, kako bi stvorila ugodne i privlačne prostore. Njezina ružičasta spavaća soba u potkrovlju i valovito uzglavlje dio su naših omiljenih ideja za uređenja prostora.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Phoebe Nicol (@phoebenicol.interiors)

Madeleine Asplund Klingstedt

Još jedna švedska dizajnerica interijera, Madeleine Asplund Klingstedt vlastiti je dom pretvorila u odu minimalizmu, gdje je svaki predmet pomno izabran i ima svoju svrhu te se uklapa u dizajn. Madeleine koristi drvo sa prigušenom paletom boja u većini svojih projekata.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli ASPLUND KLINGSTEDT INTERIOR (@asplundklingstedtinterior)

Briggs Edward Solomon

Koristeći duboke, bogate tonove uz tople neutralne, Briggs Edwards Solomon dizajnira domove koji su istodobno privlačni i ugodni, kombinirajući ostarjeli namještaj s teksturiranim materijalima. U tim suvremenim nekretninama, Briggs Edwards Solomon pokazuje kako rustikalni smeđi namještaj može izgledati unutar elegantnih linija, pružajući obilje inspiracije za miješanje doba i stilova.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Briggs Edward Solomon (@briggsedwardsolomoninc)

Christian Bense

Christian Bensea, stoji iza briljantnog bloga ‘The Basic Principle’, koji nudi izvrsne savjete za sve koji planiraju uređenje interijera. Njegov stil najbolje je opisati kao besprijekorno stapanje starog s novim, a mali prostori su njegova specijalnost.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli CHRISTIAN BENSE (@christian_bense)

Little Venice London

Ovaj račun – ili bolje rečeno vlasnik računa – dokumentira transformaciju penthouse stana u Little Veniceu u Londonu. Vlasnik kuće, Danni, koristi neutralnu shemu boja s jednobojnim naglascima kako bi određene dijelove dodatno naglasio.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Our Little Venice (@littlevenice_london)

Amber Interiors

S oko 1,4 milijuna pratitelja, Amber Interiors je jedan od najsnažnijih profila o uređenju na Instagramu. Vlasnica neodoljive trgovine Amber Lewis napisala je i knjigu ‘Made For Living’ koja uči ljude kako da urede vlastite interijere kako bi stvorili kohezivan, lijepo dizajniran dom.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Amber Lewis (@amberinteriors)

Styling By Denice

Stilistica Denice ispunjava profil slikama iz svog doma u Švedskoj. Osim uobičajenih skandinavskih boja i jednobojnih detalja, ona također koristi suho cvijeće kao glavnu inspiraciju i od njega izrađuje mala umjetnička djela.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Styling By Denice (@stylingbydenice)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime