Četvrtak, 5 rujna, 2024

Asimetrična ogledala će osvježiti vaš interijer, odabrali smo 10 najljepših!

Zakrivljeni i valoviti rubovi ovakvih ogledala oživljavaju svaki beživotni zid, trenutno dodajući pokret i teksturu prostoru

U svijetu dizajna interijera je poznato da ogledala prostor čine većim, lako otvarajući prostoriju i osvjetljavajući tamnije kutke, posebno kada su postavljena nasuprot velikom izvoru svjetla. Njihova svestranost ogleda se u brojnim načinima stiliziranja – od prilagođavanja okvira prema preferencijama boja, do vješanja na zidove ili naslanjanja na komode. Mogućnosti su beskrajne, a ovakva ogledala prostor čine još posebnijim. Zakrivljeni i valoviti rubovi oživljavaju svaki beživotni zid, trenutno dodajući pokret i teksturu prostoru. Asimetrična ogledala idealna su investicija za vlasnike kuća i iznajmljivače koji žele dodati jedinstven dodir svom interijeru.



Ovakav oblik zrcala unosi modernost i nekonvencionalnost u svaki prostor. Njihovi neobični oblici i valoviti rubovi odmah privlače pažnju, dodajući dinamiku i pokret čak i najjednostavnijim interijerima. Kombiniraju li se pravilno, zakrivljena ogledala mogu se savršeno uklopiti u bilo koji ambijent, bilo da je riječ o minimalističkom, vintage ili industrijskom stilu. Njihova sposobnost reflektiranja svjetla i stvaranja iluzije većeg prostora čini ih izuzetno praktičnim dekorativnim elementom. Srećom, izbor je širok, omogućujući svima da pronađu idealan komad koji će odgovarati njihovim preferencijama i potrebama prostora. Bez obzira na vaš stil, asimetrično ogledalo može unijeti svježinu i jedinstvenost, pretvarajući svaki prostor u živopisno i moderno okruženje.

Ako ništa drugo, dobro zrcalo pruža izvrsnu priliku za selfie, pa se pripremite za najbolje poze i natpise na Instagramu. Uz širok izbor boja, stilova i oblika, sigurno ćete pronaći nepravilno ogledalo koje odgovara svakom ukusu i interijeru.

Meblo Trade, Scarlino Ogledalo, 247,50 €

Meblo Trade, Ogledalo Shape Brass, 335,21 €

         

Bauhaus, Kristall-Form Zidno ogledalo Wave, 21,10 €

Svijet svjetiljki.hr, Zidno ogledalo SOHO, 131,90 €

emmezeta, Zidno ogledalo Iris, 106,99 €

IKEA, PRUNKHALLON, 14,99 €

JYSK, REJSBY, 54,99 €

moma, ZIDNO OGLEDALO Ida -Sb, 29,99 €

bonami, Ogledalo Abigail, 259 €

bonami, Ogledala u setu Hubba, 46,90 €

Naslovna fotografija: Freepik 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime