Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Najpopularniji trendovi u uređenju kupaonica za 2024. godinu

Već smo se naviknuli da se trendovi oko nas brzo mijenjaju, a kada je u pitanju dizajn interijera, točnije kupaonica, u ovoj godini možemo očekivati novitete

Već smo se naviknuli da se trendovi oko nas brzo mijenjaju, a kada je u pitanju dizajn interijera, točnije kupaonica, u ovoj godini možemo očekivati novitete. Ova godina je godina modernizacije kupaonice i unošenje novih elemenata u taj prostor. Ako ste u posljednje vrijeme razmišljali da je vrijeme da vaša kupaonica zasja u novom ruhu, a želite biti u doticaju sa ovogodišnjim trendovima, donosimo sve što trebate znati o kupaonicama diljem svijeta u 2024.!



1/ Geometrijski uzorci 

Novost u uređenju kupaonica u ovoj godini je povećanje popularnosti uzoraka. Šarene kupaonice polako postaju prošlost jer sada je glavni fokus na jednostavnim, geometrijskim uzorcima koji prostoru daju čistoću i profinjenost. 

2/ Parni tuševi 

Sve je popularniji su tuševi koji su nalik saunama ili toplicama jer je dokazano da korištenje sauna ima određene benefite za vaše zdravlje. 

3/ Šarene tapete

Da kupaonica ne mora biti dosadna vidjet ćemo zahvaljujući ovom trendu. Sa šarenim tapetama unijet ćete malo boje i života u vašu kupaonicu. 

4/ Odvojeni umivaonici

Ukoliko imate dovoljno prostora napravite mali twist i odvojite umivaonike. Prazan prostor između umivaonika može se upotpuniti biljkom ili nekim drugim ukrasom, ali i ormarićem koji će vam poslužit za odlaganje stvari.

5/ Led svijetlo iza ogledala 

Za dozu dramatičnosti i samozatajnosti u vašoj kupaonici, svijetla koja su postavljena iza ogledala su idealno rješenje. Ovu godinu obilježiti će ogledala s integriranim svijetlom koji će dati dodatan efekt kupaonici.

Fotografije: Unsplash 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime