Srijeda, 24 srpnja, 2024

‘Food prep’: Ovi instagram profili nas motiviraju na plansku pripremu obroka!

'Food prep' je trenutačno jedan od popularnijih načina pripreme jela, a sastoji se od planiranja i pripreme obroka za više dana, što znatno štedi vrijeme tijekom radnog tjedna

Priprema je ključ uspjeha, kako u poslovnom svijetu, tako i u svakodnevnom životu. U
današnjem ubrzanom načinu života, rijetko tko pronalazi dovoljno vremena za osmišljanje i kuhanje zdravih obroka. Kako u modi ili glazbi, društvene mreže postale su nam izvor inspiracije i u pripremi hrane. Instagram profili s fotografijama obroka od kojih nam cure sline već su nam dobro poznati, no sada smo zaronili u istraživanje onih koji će nam pomoći u pripremi upravo takvih obroka. Poznatiji kao ‘food prep instagrami’, pomažu nam u organizaciji i brzoj pripremi obroka koji će izgledati kao da ste proveli sate i sate u kuhinji.1. Healthy Food Prep (@howtofoodprep) 

Razni recepti, ideje za zdrave obroke te vrlo estetični tanjuri samo su neki od razloga zašto volimo ovaj ‘food prep’ profil. Osim obroka, na ovoj stranici možemo pronaći i informacije o nutritivnim vrijednostima te zanimljivosti o namirnicama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Healthy Food Prep 🌱🍳🥗🍝 (@howtofoodprep)

2. Taylor (@thegirlonbloor)

Vlasnica ovog instagram profila, Taylor, naziva se ‘kraljicom meal prepa’, a jasno nam je i zašto. Ukoliko ste stalno u žurbi te vam je važna što kraća priprema obroka, ovaj profil uvelike će vam olakšati život. Taylor također nudi opciju pridruživanja njenoj ‘dinner prep’ zajednici na njenom internet blogu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Taylor | Meal Prep Queen (@thegirlonbloor)

3. Amanda (Meixner) Rocchio (@meowmeix)

Ukoliko osim zdrave prehrane želite i izgubiti na težini, profil Amande Meixner Rocchio pravo je mjesto za vas. Njen instagram nastao je kao dodatak Master your health stranici koja nudi nutritivne programe i programe vježbanja, a na njemu možete pronaći brojne savjete za zdraviju prehranu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Amanda (Meixner) Rocchio (@meowmeix)

4. Nick (@mealpreponfleek)

Na Nickovom instagram profilu lako ćete pronaći ideje za ‘snack boxove’, salate i deserte. U naglascima profila pronalaze se kategorije s idejama za pripremu obroka, a među objavama često će se pronaći usporedbe raznih namirnica te korisni savjeti. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Meal Prep On Fleek – Nick (@mealpreponfleek)

Naslovna fotografija: Unsplash 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime