Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Barbie Girl in a Barbie World: Otkrivamo sve detalje o novoj Barbie Beach House!

Mattel Adventure Park jamči nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, bilo da su mladi ili oni koji su zadržali dječji duh. Uz Barbie Beach House i druge atrakcije, posjet ovom zabavnom parku bit će nezaboravno iskustvo! Ako ste planirali na put, svakako Arizonu dodajte na popis! 

Stiže dobra vijest za sve one koji su oduvijek željeli živjeti u Barbie svijetu! Naime, Barbie kućice, kojima smo se kao mali igrali i zamišljali se u njima, sada postaju stvarnost.



Najomiljenija lutka u povijesti ulazi u novo, uzbudljivo poglavlje svog svijeta. Na sunčanim obalama Arizone, u Glendaleu, sljedeće godine otvara se potpuno nova Barbie Beach House – spektakularan prostor inspiriran najnovijim tehnološkim inovacijama i kreativnim dizajnom.

Mattel Adventure Park, čije se otvaranje očekuje sljedeće godine, donosi mogo raznovrsnih zabava za posjetitelje svih dobnih skupina. Jedna od najvećih atrakcija bit će nevjerojatna Barbie Beach House izložba na plaži.

Nakon Malibua – Arizona

Dosad su najsretniji obožavatelji kultne lutke i filma, koji i dalje obara rekorde na blagajnama diljem svijeta, mogli uživati u Baribe Deamhouseu u Malibuu, koju su mogli bukirati preko Airbnba uoči premijere filma.

Bogat sadržaj parka 

Za razliku od Dreamhousea, Barbie Beach House bit će oaza glamura i stila, pružajući posjetiteljima priliku da istraže svijet kreativnosti i modu koju Barbie predstavlja. Osim toga, posjetitelji će moći uživati u jedinstvenom iskustvu “Dream Closet Experience”, gdje će moći uroniti u Barbien svijet elegancije i šarenih modnih kombinacija. Nakon obilaska Barbie Beach House-a, posjetitelji će se moći popeti na krov gdje ih očekuju raskošna ružičasta pića, savršena za osvježenje i sabiranje dojmova.

No, zabava ne završava s Barbie Beach Houseom. Park će također sadržavati nevjerojatne vožnje za sve ljubitelje avanturizma. Za male ljubitelje vlakova, tu je vožnja motorom “Thomas the Tank”, koja će ih odvesti na nezaboravno putovanje svijetom šarenih lokomotiva. Za ljubitelje brzine i uzbuđenja, tu je rollercoaster inspiriran popularnim autićima “Hot Wheels”, koji će svakog posjetitelja provesti kroz vrhunske vratolomije i adrenalinske vožnje.

Mattel Adventure Park jamči nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, bilo da su mladi ili oni koji su zadržali dječji duh. Uz Barbie Beach House i druge atrakcije, park će pružiti neizmjerno uživanje, smijeh i radost u srcu svakog posjetitelja. Ako ste planirali na put, svakako ovo dodajte na popis! 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime