Četvrtak, 25 travnja, 2024

Barbie na naslovnici Voguea: Margot Robbie zablistala u posebnom izdanju

Ova nova interpretacija najdraže nam lutke sigurno će istaknuti važne teme kao što su ženska emancipacija i samoprihvaćanje. To od Margot i očekujemo, obzirom da je u Hollywoodu postala simbolom modernog feminizma

Najznačajniji svjetski modni magazin Vogue je odlučio ljetnu sezonu otvoriti s glavnom ulogom nadolazeće komedije na naslovnici. Nema sumnje da je “Barbie” najiščekivaniji film sezone pa ovaj Vogueov potez kreiranja tematske modne priče sa zvijezdom Margot Robbie i nije toliko iznenađenje. Tako je 32-godišnja glumica pred objektivom pozirala u ružičastom izdanju i potpuno oživjela lik najpoznatije lutke na svijetu. Pojava australske glumice izaziva ternutačnu pažnju, a fotografija koja je odabrana za naslovnicu ističe njenu prirodnu ljepotu i eleganciju. Haljina dizajnerice Gabrielle Karefa-Johnson istakla je njenu nenametljivu eleganciju, a ružičasta pozdina njene svijetle oči i kosu. Bolju stvarnu Barbie ne bismo mogli ni zamisliti.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Lik s novom i dubljom dimenzijom

Osim na naslovnoj, Robbie je pozirala u različitim izdanjima koja pomiču granice. Tako Barbie možemo vidjeti kao predsjednicu u ružičastom kompletu od tvida, Barbie u stilu Wall Streeta, kao kaubojku i u raznim drugim interpretacijama ovog lika.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Margot ovom liku donosi novu i dublju dimenziju. Njena pojava na naslovnici Voguea simbolizira snagu i neovisnost. U razgovoru za časopis, glumica je istakla da će njezina verzija Barbie biti moderna, snažna i inspirativna. Na naslovnoj slici se to zaista i osjeća. Njena pojava odaje dojam samopouzdanja i hrabrosti, dok istovremeno zrači ženstvenošću, elegancijom i zadovoljstvom. Ova nova interpretacija najdraže nam lutke sigurno će istaknuti važne teme kao što su ženska emancipacija i samoprihvaćanje. To od Margot i očekujemo, obzirom da je u Hollywoodu postala simbolom modernog feminizma. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Naslovna fotografija: Video screenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime