Utorak, 7 svibnja, 2024

Dom s daškom proljeća: Ova kolekcija tapeta definira trendove u uređenju doma!

Dugoočekivana proljetna kolekcija od poznatog domaćeg proizvođača tapeta, MagisWall, donosi raznolik niz uzoraka koji unose osobnost i karakter u svaki kutak vašeg doma

Proljeće je idealno vrijeme za pokretanje uzbudljivih projekata koji će osvježiti vaš dom. Prilikom uređenja interijera, ključno je usredotočiti se na stvaranje prostora koji je ne samo estetski privlačan, već i funkcionalan te odražava vaš osobni stil. S današnjim mogućnostima, stvaranje vizualno impresivnog okruženja nikada nije bilo lakše. Zato nije iznenađujuće što su zidne tapete već godinama nezaobilazan element u svijetu dizajna interijera.



Dugoočekivana proljetna kolekcija od poznatog domaćeg proizvođača tapeta, MagisWall, donosi raznolik niz uzoraka koji unose osobnost i karakter u svaki kutak vašeg doma. Ova nova kolekcija ističe se hrabrim dizajnom, s posebnim naglaskom na snažna umjetnička djela koja traju. U fokusu su izrazi lica odlučnih žena s jedne strane, dok s druge strane nude snagu mora i mir prirodnih oaza. MagisWall, kao lider u industriji tapeta već više od 12 godina, ističe se posvećenošću kvaliteti, izvrsnosti dizajna i zadovoljstvu svojih kupaca.

‘Od samih početaka vjerujemo kako bi vaš dom trebao odražavati tko ste – vašu osobnost, stil, vašu priču. Zato su naše kolekcije dom raznim stilovima.’, rekla je Janja Pavetić, suosnivačica i kreativna direktorica MagisWalla. ‘Naša proljetna kolekcija dokaz je tog uvjerenja, nudeći raznolik raspon dizajna koji se mogu prilagoditi vašem individualnom ukusu. Bilo da želite dati hrabru izjavu ili stvoriti spokojno utočište, naše tapete dizajnirane su da inspiriraju i svakom prostoru daju jedinstven izgled’, dodaje Pavetić.

Sve počinje od ideje

Nova kolekcija ističe individualnost kao nikada prije. Kroz raznolike motive, naglašava se snaga žena koje su vječna inspiracija brojnim umjetničkim djelima. Osim hommagea ženama, dizajneri su pronašli inspiraciju i u motivima prirode, posebno u motivima mora i valova koji djeluju umirujuće. Za ljubitelje apstrakcije, također postoji dio kolekcije koji će ih oduševiti. Ono što je posebno zanimljivo je mogućnost potpune personalizacije zidnih tapeta, uključujući kombiniranje motiva i boja te odabir različitih struktura materijala.

Modern bright bathroom interiors 3D rendering illustration

‘Naše tapete ne samo da podižu estetsku privlačnost prostora, nego pružaju i praktične prednosti kao što su izdržljivost i jednostavno održavanje. Lako se čiste, a novi materijali i
tehnologija omogućuju njihovu instalaciju i u kupaonicama, čak i ispod tuša. Odlična su
alternativa pločicama, estetski neusporediva, bez zahtjevnih fuga, jednostavne za održavanje. Za razliku od boja ili drugih zidnih tretmana, tapete nude neograničene mogućnosti u smislu uzorka, teksture i boje. Naša proljetna kolekcija utjelovljuje ovaj etos, pružajući vlasnicima domova priliku da stvore prostore koji su individualni kao što su i oni sami’, izjavila je Pavetić.

Transformacija doma zid po zid

Bilo da se radi o prilagodbi boja, skaliranju uzoraka ili izmjenama u detaljima samog
dizajna, mogućnosti su beskrajne, a svaka tapeta priča jedinstvenu priču. Ljepota i kvaliteta nisu jedina obilježja ovog proizvođača. Stalnim inovacijama i ulaganjima u proizvodnju i unapređenje proizvoda, tapete domaćeg proizvođača sad se još jednostavnije postavljaju, te su prikladne za brzinski proljetni makeover bilo koje prostorije vašeg doma.

interior mock up with decoration in bedroom.

Fotografije: PR

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime