Subota, 23 ožujka, 2024

7 malih kućica koje možete kupiti po cijeni – luksuznog vozila

Za one koji su kreativni i spretni s vlastitim rukama vjerujemo kako ćemo ih inspirirati na neke nove ideje...

Bez obzira volite li život na kotačima ili ste ljubitelj luksuznih mini kućica, donosimo vam listu prekrasnih dizajnerskih djela koja stoje kao otprilike jedno luksuzno vozilo. Nadamo se da imate dovoljno novaca, pa zapravo možete birati – ili kućica ili vozilo.



Za one koji su kreativni i spretni s vlastitim rukama vjerujemo kako ćemo ih inspirirati na neke nove ideje. Krenimo redom….

1/ Jednostavnost u najboljem izdanju

Ne možete pogriješiti s kabinom izgrađenom u prerijskom stilu. Kuća ovakvog tipa pogodna je za bilo koje podneblje. U cijeni od 60.000 dolara kabina je adekvatno opremljena kućanskim aparatima sa prostranim smještajem i ugodnim ambijentom. 

2/ Umjereno moderno

Za ljubitelje modernog stila, arhitekti iz tvrtke Alchemy ponudili su liniju kuća ‘weeHouses’, a cijena ovakve kućice iznosi 65.000 dolara. Ovakav elegantni stil idealan je za lokaciju u planinama ili uz plažu. 

3/ Gajbica

Ovakav tip kuće podsjeća na kućicu na drvetu, a odličan je odabir za svakoga tko voli razne retreate. Od postavljanja temelja do montaže cijena kućice stoji 60.000 dolara. 

4/ Dom na kotačima

Tko posjeduje osobine putoholičara, kuća na kotačima zasigurno je prvi izbor za njih. Ovakve kuće sadrže sve što vam je potrebno: kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu i prostor za odmor i zabavu, a živjeti možete na lokacijama doslovce od kopna do obale uz more. Materijal za ovakav tip doma kreće se od 29.000 dolara do 60.000 dolara. 

5/ Jednostavnost bez puno rada

Otprilike 30.000 dolara stoji izgradnja ovakvog tipa kuće. Savršena je vikendica iz snova, s ugodnim detaljem poput prednjeg trijema. Vrlo jednostavan maleni dom za svačiji ukus. 

6/ Prilagodljivost

S brojinim modelima raznih veličina kuća, američki dizajn studio Idea Box nudi svojim klijentima razne mogućnosti u kojima mogu kreirati montažne kuće iz snova. Cijene njihovih kuća kreću se od 54.000 dolara. 

7/ Male nekretnine

Američka tvrtka imena Tiny House Listings nudi svojim potrošačima malu kućicu bez dodatnog ulaganja u prostor. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime