Srijeda, 27 ožujka, 2024

Elegantno i vječno: Ukrasite svoj dom za Uskrs ovim predivnim detaljima!

Bilo da ste domaćin formalne obiteljske zabave ili opuštenog popodnevnog švedskog stola, uvijek je dobra ideja razmisliti o proslavi dolaska proljeća uz ove ukrase

Ne bi li bilo sjajno da se uskrsni zeko pobrine i za postavljanje stola za uskrsni doručak/ručak i/ili večeru? Volimo praznike i provođenje vremena s obitelji, ali ponekad sve te čari ponekad pokvare sati provedeni u kuhinji. Ipak, kada vidimo osmijehe na licima naših voljenih, ne bude nam žao utrošenog vremena. 



Budući da zeko voli skrivati jaja i donositi slatkiše, mi moramo biti ti koji će se uz hranu, pobrinuti i za dekoracije doma i stola. Ukrasi su već neko vrijeme preplavljeni trgovine, a znamo da se u moru raznih, ponekad teško snaći. Zato smo odlučili izdvojiti nekoliko komada, koji će se uklopiti u svaki dom, a dovoljno su decentni i lijepi, da ćete ih moći koristiti još godinama. Recite zbog trčanju od trgovine do trgovine u potrazi za savršenim detaljima i osmišljavanjem izgleda svečanog stola.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Magdalena ~ Handmade ~Interior (@gorolka_homedecor)

 Zašto ukrašavamo stol za Uskrs?

Možda se pitate: zašto trebate urediti svoj stol? Uostalom, već ste proveli sate bojeći jaja, postavljajući uskrsne košare i birajući slatkiše za ukućane. Pa, za početak, dotjerivanje stola može vas uvesti u uskrsni duh. Također, to je mjesto gdje ćete provesti mnogo vremena sa svojom obitelji, pa ćete s detaljima unijeti dozu posebnosti i emocije. 

Bilo da ste domaćin formalne obiteljske zabave ili opuštenog popodnevnog švedskog stola, uvijek je dobra ideja razmisliti o proslavi dolaska proljeća uz ove ukrase. Dodatni bonus, mnoge od ovih ideja poslužit će za bilo koju proljetnu zabavu!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime