Utorak, 26 ožujka, 2024

Luksuzni ugođaj u domu s dizajnerskim proizvodima by Mirjana Mikulec

Najpoznatija hrvatska dizajnerica interijera obogatila je liniju proizvoda za dom; od mirisnih svijeća koje unose romantičan i topao ugođaj u dom, preko mekanih ručnika koje će obožavati svi spolovi te na koncu, do posteljine koja u svaki dom unosi luksuz prestižnih hotela

Svi želimo da nam kod kuće bude lijepo i ugodno, zar ne? Kako sve više vremena provodimo unutar svoja četiri zida, cilj je postići ugodnu, pa čak i luksuznu  atmosferu u sigurnosti vlastitog doma.



Razmišljajući u tom smjeru, najpoznatija hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec obogatila je liniju proizvoda za dom.

Nova linija ručnika u 4 popularne nijanse

Odabir ručnika može znatno utjecati na vizualni dojam kupaonice – što itekako zna i sama dizajnerica, zato je Mirjana u suradnji s domaćom tvrtkom Wimax razvila novu liniju kupaonskih ručnika koji će zadovoljiti sve ukuse. 
Kako je i sama zaljubljenica u francusku kulturu i dizajn, odlučila se za elegantan uzorak inspiriran francuskim vezom. “Bezvremenska bijela za sve koji vole klasiku, prljavo roza za zaljubljenike u pastelne i nježne tonove. I nazovimo ih dvije muške boje, maslinasto zelena i zagasita plava koje su trenutno iznimno popularne, a zadovoljavaju i mušku i žensku stranu publike. Nadam se da će vam se svidjeti koliko i meni!”, otkrila je Mirjana o svojoj novoj liniji ručnika koji se od 3. prosinca može naći na policama najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj kao što su Super Konzum, Kaufland, Plodine, Pevex, KTC Centrima, Brodokomercu, te u trgovinama Meblo Trade Ambijenta i Nord. 
Svi ručnici napravljeni su od 100% pamuka, s perivom etiketom, a dodano je i jače tkanje pa su vrlo kvalitetni i duže će trajati. Proizvodeni su u tri veličine – mali (tzv. ručnik za lice), srednji (ujedno i najtraženiji), te veliki ručnik za tuširanje.

Mirisne svijeće – idealan detalj za svaku prostoriju u domu

Mekani ručnici i mirisni prostor učinit će vašu kupaonicu prostorom kojeg se ne bi posramili ni najluksuzniji hoteli. Baš zato je Mirjana Mikulec s timom lansirala i nove mirisne svijeće kao idealan detalj za svaku prostoriju u domu.
Popularne limenke dolaze u redizajniranoj ambalaži, a tu je i novi miris – Classic. Time je obogaćena postojeća linija mirisa uz svijeće Boho i Rustic. Drugi set svijeća redizajn su Pamuk, Kašmir i Bukle – inspirirane prirodnim materijalima i u novom dizajnu kojega krasi popularni terrazzo uzorak koji se često koristi pri uređenju samih kupaonica.

Baronet posteljina u limitiranom izdanju

Malo koji osjećaj je bolji od onoga kada na kraju radnog dana dođeš kući i uskočiš u pidžamu i svježe opranu posteljinu… baš zato je uz sve nove proizvode, Mirjana Mikulec odlučila i izbaciti jednu klasična, bezvremenska, kvalitetna posteljinu. Baronet posteljina dolazi u limitiranom izdanju i proizvedena je u Hrvatskoj u Tvornici Tekstila Trgovišće, izrađena je od visokokvalitetnog damasta. To je bezvremenski materijal koji odobravaju mame i bake, ali i vrhunski hoteli jer je trajan i periv na visokim temperaturama. Posteljina dolazi u dizajniranoj kutiji, te bi mogla biti idealan poklon za nadolazeće blagdane.  

 “Ako vam je kao i meni bitno da se posteljina pere na iznimno visokim temperaturama, a ujedno želite prirodan materijal i profinjen izgled, damast je pravi izbor za vas.  Ovoga puta sam odlučila dizajnirati novu liniju s jednostavnim i decentnim uzorkom koji se može uklopiti u sve stilove uređenja”, naglašava Mirjana te savjetuje kako će lijepa i elegantna posteljina podići svaki prostor, a prirodni materijali učinit će spavanjem zdravim i ugodnim.

Svi proizvodi s potpisom Mirjane Mikulec dostupni su na webshopu mirjanamikulec.com te u brojnim drugim trgovinama.

Fotografije: Mario Poje, Sasa Lisjak i Filip Kos

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime