Utorak, 26 ožujka, 2024

Pandemiji usprkos – najbolji novi hoteli na svijetu koje želimo što prije posjetiti!

Za sve one koji, kao i mi, nestrpljivo čekaju daleka putovanja, pronašli smo hotele i resorte koji su se otvorili ili će se otvoriti ove godine. Svi zaslužujemo jedan luksuzniji odmor, zar ne?

Osim nekoliko sretnika, velika većina ljudi zbog pandemije nije otputovala iz svoje zemlje više od godinu dana. Mi živimo u nadi da će se situacija malo popraviti u budućnosti i da će nam se uskoro vratiti stari život.



Za sve one koji, kao i mi, nestrpljivo čekaju daleka putovanja, pronašli smo hotele i resorte koji su se otvorili ili će se otvoriti ove godine. Svi zaslužujemo jedan luksuzniji odmor, zar ne?

Kisawa Sanctuary – Mozambik

Šuma, plaže i pješčane dine na 300 hektara! To sve sadrži ovaj čaroban hotel na južnom vrhu mozambičkog otoka Benguerra. Ovo impresivno utočište stavlja naglasak na  održivost, sa 3D tiskanim građevinskim materijalom i koraljnim grebenima. Osim što ima spektakularne apartmane i sadržaje, nalazi se u samom srcu Nacionalnog morskog parka WWF-a, s nekim od najbogatijih i najmanje istraženih suptropskih ekosustava u Indijskom oceanu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kisawa Sanctuary (@kisawasanctuary)

Ovaj predivan hotel u blizini Negevae spoj je biblijske drevne doline i luksuza i stila. Panoramskim apartmani, vile s bazenom i privatni rezervat samo su mali dio onoga što se nudi. Kao i uvijek kod Six Sensesa, očekujte izuzetne obroke, piće i mnogo sadržaja (u sklopu objekta bit će pet restorana). Hotel se otvara 5. kolovoza!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Six Senses Shaharut (@sixsenses.shaharut)

Mandarin Oriental Ritz – Madrid

Glamurozno obnovljen, ovaj hotel u Madridu u ponudi ima pet restorana i barova, izvanredni fitnes i wellness sadržaji te čarobni dodir Belle Époque. Hotel se nalazi u središtu jednog od najspektakularnijih europskih gradova, vrlo blizu muzeja Prado i Thyssen te parka Retiro.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Mandarin Oriental Ritz, Madrid (@mo_ritzmadrid)

Aurora Lodge – Norveška 

Ušuškan u Lyngenske Alpe (najbolje mjesto na svijetu za vidjeti polarnu svjetlost), ovaj hotel nudi sva iskustva predivnog krajolika. Dizajneri ovog hotela dobro znaju da je polarna svjetlost jedna od najvećih atrakcija na tom području, a domaćini će vam pomoći u pronalaženju najboljih mjesta za gledanje ovog fenomena. Aurora Lodge ekološki je osviješten hotel s pomno odabranim dizajnom.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Aurora Lodge (@lyngenaurora)

Villa Igiea – Sicilija

Zahvaljujući Olgi Polizzi i obitelji Rocco Forte, Villa Igiea u Palermu je izvanredno luksuzan hotel. Okružen predivnimm vrtovima, ruševinama pokraj bazena i prepoznatljivim mediteranskim ugođajem. Sve u ovom hotelu je sicilijansko, od usluge do autohtone hrane koja izlazi iz tradicionalne kuhinje.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Villa Igiea (@villaigieapalermo)

Airelles Château – Versailles

Zamislite kako koračate stopama Luja XVI. i Marije Antoanete u Versaillesu dok su se spuštate u dvorište UNESCO-ve palače. Od ove godine možete to učiniti upravo dolaskom u Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle, čudesnom butik hotelu koji se sastaoji od tri povijesne zgrade na povijesnoj palači. Ovaj jedinstveni hotel gleda na Orangerie, Pièce d’Eau des Suisses i palaču, a opremljen je posebno odabranim namještajem, umjetninama i artefaktima iz 18. stoljeća.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Le Grand Contrôle (@airelleschateaudeversailles)

Kalesma – Mikonos

Mikonos je drugi naziv za energiju. Na njegov spomen mnogi pomisle na lude zabave na plaži, kasne ručkove i ples od jutra do novog jutra! No, ako želite odmor od zabave, Kalesma je suvremeno utočište smješteno na obronku Aleomandre koje pruža prijeko potreban predah od svega. Sastoji se od 25 apartmana i dviju vila koje imaju privatne terase i bazene s kojih se pruža zadivljujući pogled na Egejsko more. Do poznatih otočkih plaža i restorana možete dobaciti kamen, a opet je dovoljno izoliran za potreban mir.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kalesma Mykonos (@kalesma.mykonos)

Naslovna fotografija @kisawasanctuary (@elsa47)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime