Petak, 22 ožujka, 2024

Proljeće stiže u domove diljem svijeta uz HM x India Mahdavi kolekciju!

Ime pariške arhitektice moglo bi vam zvučati poznato ako ste nekada jeli u  londonskom restoranu Sketch, jer Mahdavi je mozak, i dizajnerica, koja stoji iza te kultne ružičaste galerije, kao i drugih raskošnih interijera u Tokiju i Parizu

Odjevanje u šarene i jarke boje jedan je od najvećih trendova 2022., ali se ne odnosi samo na odjeću koju nosimo na sebi. Može se primijeniti na sve, uključujući i naš dom. A najnovija dizajnerska x high street suradnja je tu da vam pomogne da unesete toliko potrebne šarene boje u svoj životni prostor.



H&M Home je poznat po tome što je spoj cool dizajna i prihvatljivih cijena, te je jedna od najzanimljivijih trgovina kućanskim potrepštinama. Sada se švedski trgovac udružio s iransko-francuskom dizajnericom, Indiom Mahdavi, a ovu kolekciju ćete htjeti u svom domu. Ime pariške arhitektice moglo bi vam zvučati poznato ako ste nekada jeli u  londonskom restoranu Sketch, jer Mahdavi je mozak, i dizajnerica, koja stoji iza te kultne ružičaste galerije, kao i drugih raskošnih interijera u Tokiju i Parizu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by sketch (@sketchlondon)

Unesite radost u svoj dom 

Dizajnerica je ovom kolekcijom približila svoj prepoznatljiv stil široj masi.  Ova kolekcija vam pomaže unijeti odvažne nijanse u svakodnevni život kroz razne predmete za dom. Kolekcija sadrži gradijentne ploče, navlake za jastuke i vunene deku u kombinacijama raznih boja. Mahdavi se nada da će njezini komadi “širiti radost i donijeti nesvakidašnju paletu boja” kroz živopisnom paletom keramike i tekstila koja uključuje zanimljivu grafiku ii igru s gradijentom boja.

“Mnogi se ljudi boje boja, ali ovo je jednostavan način da im se pristupi”, rekla je dizajnerica u izjavi. Mahdavijeve kreacije prikazuju paletu organskog gradijenta, sastavljenu od nježnih ružičastih i žutih koje se lijepo nadopunjuju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Spoj minimalizma i jarkih boja

Svi predmeti u kolekciji obećavaju da će životni prostor upotpuniti vedrinom koja je savršen “protuotrov” neutralnim i minimalističkim interijerima. Također, kolekcija je dovoljno “nježna” da se može i sama nazvati minimalističkom. Ovisno o komadu i načinu na koje iste spajate. Cijela kolekcija sada je dostupna online, ali predviđamo da će ova kolekcija nestati u trenu, a u nastavku donosimo cijelu kolekciju. Ako ne planirate ulagati, uživajte u gledanju. Sigurni smo da ćete pronaći način kako ove predmete uklopiti u svoj dom. Sigurni smo da će ih svi primijetiti.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime