Petak, 3 svibnja, 2024

Spavanje sa stilom: Kako odabrati najbolji krevet za sebe?

Postoje dva veoma važna čimbenika koje biste trebali uzeti u obzir prilikom odabira kreveta

Dobar san je od neprocjenjive važnosti za naše fizičko i mentalno zdravlje. Zato je odabir pravog kreveta jedna od najvažnijih investicija koju možete napraviti za svoj dom. Naime, krevet ne smije biti samo lijep, već treba biti oaza udobnosti tijekom cijele noći. Uz Namještaj Mima možete pronaći širok izbor kreveta različitih stilova, veličina i materijala, od kojih ćete sigurno odabrati savršenog za sebe. No pitanje još uvijek stoji, kako odabrati najbolji krevet za sebe?



Kako odabrati savršeni krevet?

Postoje dva veoma važna čimbenika koje biste trebali uzeti u obzir prilikom odabira kreveta.

1. Veličina

Najprije razmislite o veličini kreveta. Krevet mora biti dovoljno velik kako biste se na njemu mogli lijepo ispružiti i okrenuti. Pri odabiru kreveta svakako je najvažnije uskladiti njegovu veličinu s veličinom sobe. Točnije, ako raspolažete malom spavaćom sobom, veličinu kreveta svakako treba prilagoditi tome i odabrati onaj koji će ostaviti maksimalno prostora za slobodno kretanje po sobi.

Isto tako razmislite o tome što se nalazi pored kreveta. Ako imate veliki ormar, trebat ćete uzeti manji krevet. Za maksimalno iskorištavanje malog prostora spavaće sobe, svakako preporučamo klizni ormar za uštedu prostora.

2. Vrsta kreveta

Postoji nekoliko različitih vrsta kreveta na tržištu, od kojih su najpoznatiji klasični kreveti, tapecirani kreveti, boxspring kreveti. Svaki tip ima svoje prednosti i nedostatke, pa je važno odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama i preferencijama.

Tapecirani kreveti su elegantnog dizajna i dostupni su u širokom izboru oblika, veličina, materijala i boja. Zbog toga ih možete lako uklopiti u bilo koji stil vaše spavaće sobe. Neki tapecirani kreveti imaju i integrirana odlagališta, što može biti praktično za male prostore.

Francuski ležaj Box

Klasični kreveti su izdržljivi, lagani i jednostavni za pomicanje. Klasični kreveti su obično i najpovoljnija opcija, a bez da se po cijenu žrtvuje kvaliteta i udobnost!

Krevet Kentaki

Boxspring kreveti nude izvrsnu podršku i udobnost zbog svoje konstrukcije koja ih čini odličnim izborom za ljude koji cijene kvalitetan san. Boxspring kreveti su također izdržljivi i lako se održavaju. Za neke ljude, posebno one koji preferiraju mekše madrace, boxspring kreveti mogu biti previše tvrdi.

Naslovna fotografija: Tapecirani krevet Coffs

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime