Utorak, 17 rujna, 2024

Balada pjevica i zmija: Znamo tko ima glavne ulogu u nastavku franšize Igre gladi!

Snimljen prema knjizi Suzanne Collins - 'Balada pjevica i zmija' iz 2020. godine, će nam pokazati Snowa i njegov životni put koji ga je postavio na čelo tiranije

Šest desetljeća prije nego što se Katniss Everdeen prijavila za sudjelovanje u Igarama gladi, svijet je izgledao poprilično drugačije. Tada je Coriolanus Snow – sijedokosi predsjednik Panema, kojeg je glumio Donald Sutherland (u sve četiri filmske adaptacije najprodavanije trilogije Suzanne Collins) – bio tek ambiciozni tinejdžer.



Unatoč tome što je ostao siroče i bio na rubu siromaštva, uspio je briljirati na Akademiji i dodijeljena mu je pozicija mentora za 10. Igre gladi. Mentorirao je Lucy Gray Baird iz Distrikta 12. Njihov odnos i veza, tema su novog filma koji uskoro možemo očekivati u kinima. Snimljen prema knjizi Suzanne Collins – “Balada pjevica i zmija” iz 2020. godine, film će nam pokazati Snowa i njegov životni put koji ga je postavio na čelo tiranije. 

Nakon sedam godina: Igre gladi dobivaju nastavak koji jedva čekamo pogledati!

Već je poznat datum izlaska filma

Sudionici CinemaCona su 28. travnja su prvi dobili uvid u nadolazeći film,  zagonetni teaser sa snimkama leda koji se otapa i riječima: “Svijet će otkriti tko je ptica pjevica, a tko zmija.” Što je još intrigantnije? Činjenica da je glumačka postava filma ostala obavijena velom misterije, iako je film u produkciji i već je dobio datum izlaska: 17. studenog 2023.

Također je potvrđeno da se Francis Lawrence, koji je vodio “Igre gladi: Plamen”e (2013.) i dvodijelni dio “Šojka Rugalica” (2014. i 2015.) vratio se u redateljsku fotelju, a Michael Arndt, koji je s njim surađivao na prvom filmu, napisao je scenarij zajedno s Michaelom Lessliejem. 

Znamo tko ima glavne uloge u filmu

Konačno je otkriveno tko ima glavne uloge u filmu i ne možemo biti sretniji. Rachel Zegler, koja je oduševila publiku kao Maria u filmu “West Side Story” Stevena Spielberga i koja će uskoro glumiti Disneyevu princezu u “Snjeguljici” je dobila ulogu Bairde.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by rachel zegler (@rachelzegler)

 Ulogu mladog Snowa će utjeloviti Tom Blyth, kojeg smo nedavno gledali u “Benediction” i “Pozlaćenom dobu. Oboje bi se trebali spremiti na promjenu života i karijere. Nakon ovog filma, velike su šanse da će postati superzvijezde. Uostalom, Jennifer Lawrence je za vrijeme snimanje franšize bila nominirana za Oscara, a napustila ju je kao najplaćenija ženska glumica u Hollywoodu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by The Hunger Games (@thehungergames)

Sveukupno, serija filmova dosad je globalno zaradila gotovo 3 milijarde dolara! “Balada pjevica i zmija” bi navodno trebala sadržavati mnogo gladijatorskih bitaka i šokantnih izdaja, a zasigurno će dominirati kinima kada stigne sljedeće jeseni.

Naslovna fotografija: rachelzegler

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime