Subota, 23 ožujka, 2024

Dark Desire: Na Netflix je stigla druga sezona jedne od najseksi serija ikada!

Što se događa s Julijom, kako je Esteban ponovno uključen u cijelu situaciju, tko umire i tko je kriv za smrt? Je li netko ukrao Dariju identitet, hoće li se ponovno spetljati sa Zoe? Sve su ovo pitanja na koja ćete odgovore pronaći u drugoj sezoni serije 'Dark Desire'

Seriju “Dark Desire” najbolje možemo opisati kao nesvakidašnji spoj kriminalnog svijeta i seksualne napetosti. Ova zabavna i pomalo “luda” meksička triler serija, ponovno će držati vašu pozornost. Druga sezona “Dark Desire” je stigla na Netflix, ali ovaj put sa 15 epizoda u odnosu na 18 koje je imala prva sezona. Ovo je, nažalost, posljednja sezona.



Svi oni koji nisu umrli tijekom prve sezone, vratili su se s još više intriga i tajni. Uz to, u novoj sezoni upoznajemo i nekoliko novih lica koji će pridonijeti komplikaciji priče

U slučaju da niste upoznati s radnjom “Dark Desirea”, evo kratki sažetak: “Udana Alma provodi sudbonosni vikend daleko od kuće koji rasplamsava strast, završava tragedijom i navodi je da preispita istinu o onima koji su joj bliski.”

Almin je život postao usredotočen na ljubav kada je upoznala Darija Guerru, 25-godišnjeg muškarca. Serija naglašava složene živote usamljenih pojedinaca, a postala je popularna među obožavateljima i kritičarima, te je na kraju postala jedna od najgledanijih Netflixovih neengleskih serija. 

Kako se razvija druga sezona?

“Moramo ponovno naučiti voljeti”, rekla je Alma Solares (Maite Perroni) kada se prva sezona serije bližila kraju. Na početku druge i posljednje sezone, Alma živi sama u Mexico Cityju. Pokušava izliječiti svoju opsesiju Darijem odlaskom na grupnu terapiju, ali i dalje cijeli dan provodi sanjajući o njemu. Čak joj se pojavljuje u zrcalima, poput ubojica u horor filmovima.

U međuvremenu, osramoćeni policajac Esteban Solares (Erik Hayser) pušten je iz zatvora, a kada izađe, nema ničiju pomoć. “Gdje ti je štap?” pita ga Zoe (Regina Pavon), koja je ga pokupi na izlazu. Estebanova ozdravljena noga nije jedina stvar koja se na njemu promijenila. On više ne pije, prestao je pušiti. Alma je i dalje u kontaktu sa svojim suprugom Leonardom (Jorge Poza). On je u Guadalajari, gdje njegove manipulacije dolaze do novih vrhunaca.

Nakon Estebanova puštanja na slobodu, Alma se prisjeća događaja iz prošle sezone, kada se činilo da je priznao svoju umiješanost u sve – od ubojstava koja se vrte oko Darija, njezinih vlastitih nevjera, pa čak i smrti njezine najbolje prijateljice Brende (Maria Fernanda Yepes) prije nego što je dobio metak u nogu. Održano mu je suđenje, a Esteban je pušten na slobodu zbog “nedostatka dokaza”. 

Što se tiče Darija, on je prvi put viđen u New Yorku kako prati ženu po imenu Lys Antoine (Catherine Siachoque) prije nego što su se oboje pojavili u Mexico Cityju, iako naizgled iz različitih razloga. Lys se pridružuje Alminoj grupnoj terapiji, dok se Dario prijavljuje u hotel Gran. U jednom trenutku Alma vidi Darija kako pozdravlja svoju zaručnicu Julietu (Ariana Saavedra) i u tom trenutku kreće prava radnja.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Oscuro Deseo aka Dark Desire (@darkdesire_netflix)

Tko umire, tko je ubojica i jesu li Alma i Dario zajedno? 

Alma pokušava prevladati svoju opsjednutost Daríjem, ali sav njezin napredak je izgubljen kada dobije pozivnicu za vjenčanje svog bivšeg ljubavnika. Što se događa s Julijom, kako je Esteban ponovno uključen u cijelu situaciju, tko umire i tko je kriv za smrt? Je li netko ukrao Dariju identitet, hoće li se ponovno spetljati sa Zoe? Sve su ovo pitanja na koja ćete odgovore pronaći u drugoj sezoni serije “Dark Desire”.

Naslovna fotografija:  IMDb

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime