Petak, 24 svibnja, 2024

Dolazi nova sezona Criminal Minds Evolution! Znamo sve detalje!

Uskoro dolazi druga sezona Criminal Minds: Evolution koja će se prikazivati na platformi Paramount+. Svojevrsan je to spin-off popularne serije Criminal Minds koja iza sebe ima čak 16 sezona. Novi dio serije imati će deset epizoda, a izašli su svi zanimljivi detalji koje trebamo znati! Uspješna serija Criminal Minds iza sebe ima čak 15 sezona, […]

Uskoro dolazi druga sezona Criminal Minds: Evolution koja će se prikazivati na platformi Paramount+. Svojevrsan je to spin-off popularne serije Criminal Minds koja iza sebe ima čak 16 sezona. Novi dio serije imati će deset epizoda, a izašli su svi zanimljivi detalji koje trebamo znati!



Uspješna serija Criminal Minds iza sebe ima čak 15 sezona, a posljednja sezona, odnosno šesnaesta po redu izašla je pod nazivom Criminal Minds: Evolution zbog raskola u produkcijskoj kući. Uskoro dolazi nova druga sezona koju obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju, a poznati su prvi detalji. 

Obljavljen je službeni opis druge sezone u kojoj se navodi da počinje dok FBI-ev elitni tim profilera istražuje smrtonosnu misteriju Zlatne zvijezde.” Kako se teorije o misterioznoj smrti razvijaju, Jedinica za biheviorističku analizu nailazi na prepreku u istrazi kada serijski ubojica Elias Voit zatraži promjenu zatvora. Dok smo u prvoj sezoni imali prilike vidjeti kako Jedinica za biheviorističku analizu pokušava riješiti problem serijskih ubojica koji su se pojavili za vrijeme pandemije uzrokovane koronavirusom, druga sezona je drukčija. 

Glumačka postava serije

Obožavatelje serije obradovati će informacija da u novoj drugoj sezoni će gledati originalnu glumačku postavu Criminal Minds. U svoje stare uloge vraćaju se Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Zach Gilford, Ryan-James i brojni drugi. Međutim, gledatelje najviše veseli povratak Spencera Reeda kojeg glumi Matthew Gray Gubler. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Criminal Minds: Evolution (@criminalminds)

Poznat je datum izlaska druge sezone

Druga sezona gledateljima na platformi Paramount+ biti će dostupna od 6. lipnja, a sezona ima deset epizoda. Prve dvije epizode biti će prikazane 6. lipnja, a onda će svakog četvrtka izlaziti nova epizoda. 

Naslovna fotografija: IMDb

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime