Petak, 22 ožujka, 2024

Safe, The Stranger i druge hit serije koje možete pogledati u jednom vikendu

Krenite u istraživanje novih serija za vikend! Mixer.hr vam donosi preporuke za nekoliko vrlo kvalitetnih i intrigantnih mini serija

Prije nego što krenete u istraživanje novih serija za vikend, trebate znati i da vam ova aplikacija uvelike može pomoći u uživanju – posebno ako pratite više serija u isto vrijeme ili se ne možete sjetiti jeste li gledali neki film.



Naime, TV show time vam pruža mogućnost da označite sve serije i filmove koje ste gledali, ali i da ih pratite po epizodama, javlja vam kada izlazi sljedeća epizoda, a povrh svega – možete dijeliti svoje mišljenje s drugim korisnicima aplikacije. U isto vrijeme, prikazuje vam i koliko ste vremena proveli ispred TV-a, pa nemojte pasti u nesvijest od šoka kada shvatite koliko ste zapravo dugo boravili pred malim ekranom.

E sad… Ako nemate strpljenja, a ni vremena provesti 24 sata dnevno (nekoliko dana u kontinuitetu) za praćenje dugih serijala, donosimo vam preporuke za nekoliko vrlo kvalitetnih i intrigantnih mini serija – koje možete pogledati tijekom (samo jednog) vikenda:

 

Safe

Serija snimljena prema istoimenoj knjizi Harlana Cobena. Ima 8 epizoda, puna je preokreta i neočekivanih događaja. Radnja kreće pričom o nestanku djevojke i mladića nakon izlaska s društvom. Djevojčin otac pokreće istragu i pokušava otkriti što joj se dogodilo jer ne vjeruje da bi pobjegla samo tako. Tijekom istrage otkriva šokantne stvari iz prošlosti i povezanosti između likova za koje nije ni znao da postoje.

The Stranger

Također serija snimljena prema knjizi Harlana Cobena i ima 8  epizoda. Radnja započinje dolaskom Stranca do jednog od likova otkrivajući mu tajnu koja ima poguban utjecaj na njegov naizgled savršen život. Tajna utječe na muževljevu suprugu koja zbog toga nestane. Stranac je zapravo žena u dvadesetim godinama s bejzbol kapom, a ona odaje tajne raznim likovima kroz svaku epizodu. Cijeli serijal se razvija kroz povezivanje otkrivenih tajni.

Unbelievable

Iznimno emotivna istinita priča koja također ima samo 8 epizoda. Djevojka je silovana u stanu i prijavi silovanje, ali zbog životne situacije u kojoj se nalazi nitko joj ne vjeruje. Njezina okolina smatra da je silovanje izmislila kako bi privukla pažnju na sebe i svi joj okreću leđa. Uz nju su samo dvije detektivke koje se trude otkriti istinu.

Quicksand

Serija nastala prema istoimenoj knjizi, u 6 epizoda donosi priču o pucnjavi u jednoj školi u Stockholmu. Za zločin je optužena djevojka Maja, a kroz retrospektivu događaja, kroz svaku epizodu dolazimo do raznih otkrića i odgovora na neminovno pitanje – zašto je došlo do ovakve vrste zločina.

 

When They See Us

Za gledanje pripremite maramice, rame za plakanje i slobodan dan. Ova šokantna priča u četiri epizode donosi istinitu priču o silovanju bjelkinje u Central Parku u New Yorku 1989. godine. Slučaj poznat kao Central Park Five, govori o pet dječaka koji su uhićeni zbog silovanje, a svi su bili Afroamerikanci u dobi od 14 do 16 godina. Serija je šokantna i nakon gledanja svi vaši problemi postaju maleni.

Bonding

Zabavna i simpatična serija u 7 nastavaka, od kojih svaki traje samo 15 minuta donosi priču o Zoe i Peteu koji žive u New Yorku. Zoe radi kao domina i Petea uvodi u posao. Serija otvoreno priča o svim fetišima i vrstama odnosa između ljudi. Na zabavan način prikazuje sve tabu teme vezane za seksualan život.

Girlboss

Serija govori o životu Sophie Amoruso, osnivačice modnog brenda Nasty Gal. Istinita priča o uspjehu ispričana je kroz 13 epizoda. Dokaz je kako se život može u sekundi okrenuti i koliko je pojava interneta utjecala na razvoj poslovanja.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime