Subota, 23 ožujka, 2024

Donosimo sve o drugoj sezoni Netflixove popularne serije ‘Nikad nisam’

Druga sezona serije će se na streaming platformi premjerno prikazati 15. srpnja, a kojeg će ljubavnog partnera Devi izabrati, Bena ili Paxtona, tek ćemo saznati

Netflix je objavio najavu za drugu sezonu serije ‘Nikad nisam’. Serija prati tinejdžericu Devi u njezinoj borbi sa svakodnevnim pritiscima srednje škole, ljubanim problemima i događanjima kod kuće.



Druga sezona će se na streaming platformi premjerno prikazati 15. srpnja, a kojeg će ljubavnog partnera Devi izabrati, Bena ili Paxtona, tek ćemo saznati.

Kontroverze prije samog početka

Iako je prva sezona serije bila jako popularna, snimanje nove sezone nije prošlo bez nekoliko kontroverzi. Chrissy Teigen trebala je gostovati u jednoj epizodi nove sezone, no Teigen je za Vulture istaknula kako je nedavno “odlučila odstupiti”. Povod tome je optužba reality zvijezde Courtney Stodden da ju je Chrissy maltretirala preko interneta. Chrissy se ispričala Courtney nedugo nakon objave te vijesti.

Što će se dogoditi u novoj sezoni?

Sad kad napokon imamo trailer za novu sezonu ‘Nikad nisam’, znamo više pojedinoti o tome što će se dogoditi u nadolazećim epizodama i čini se kako će Devi život postati popriličan kaos!

Da se prisjetimo – u zadnjoj epizodi prve sezone Devi i Ben su se poljubili, a istodobno je Paxton shvatio da se zaljubljuje u Devi. Druga sezona će nam, pak, prikazati Devi koja pokušava iskoristiti svoju romantičnu situaciju prije nego što je majka odvede u Indiju. Kako je zapela u ljubavnom trokutu s Benom i s Paxtonom, odlučuje se zabavljati s njima a da oni to međusobno ne znaju! U međuvremenu dolazi nova djevojka u školu – Aneese, “još jedna Indijka” za koju misli da je “ljepša” od nje, a koja se također sviđa Benu.

Glumačka ekipa druge sezone

Očekuje se povratak glumačke ekipe koja je glumila i u prvoj sezoni:

Maitreyi Ramakrishnan kao Devi Vishwakumar
Richa Moorjani kao rođakinja Kamala
Jaren Lewison kao Ben Gross
Darren Barnet kao Paxton Hall-Yoshida
Jadna Jagannathan kao dr. Nalini Vishwakumar

No, u seriji će se pojaviti i reper Common, koji će glumiti dermatologa dr. Chrisa Jacksona – konkurenta Nalini. U razgovoru za Entertainment Weekly, voditelj serije Lang Fisher rekao je da će njegova veza s Nalini biti slična Devi i Benu. “Chris je pravi dermatolog iz L.A.-a, sa svojom linijom proizvoda radi puno kozmetičkih poslova, a njegov ured izgleda poput lječilišta, dok Nalini misli da to nije prikladno za medicinsku ordinaciju. ”

U međuvremenu Netflix je objavio da se Tyler Alvarez pridružuje drugoj sezoni kao Malcolm – mladi hollywoodski tip koji je s Devi išao u osnovnu školu, ali je napustio kad je dobio ulogu u emisiji Disneyeva kanala.

Osim njega, glumačkoj ekipi druge sezone pridružila se i Megan Suri, koja će biti gostujuća zvijezda. Glumit će Aneesu, novu učenicu iz Indije, koju Devi vidi kao neposrednu prijetnju.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Never Have I Ever (@neverhaveiever)

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime