Petak, 22 ožujka, 2024

‘Dobre djevojke’ ili kad mame iz predgrađa odluče opljačkati trgovinu

Za seriju 'Dobre djevojke možemo reći da je riječ o drami koja je prožeta komedijom s elementima uspješnica Thelme i Louise i Na putu prema dolje

Život u predgrađu nerijetko je idealno utočište za fini i lagodni život srednje klase. Neupitno je visoka cijena za održavanje takvog standarda i njihovi stanovnici učinit će sve što je u njihovim rukama da to i zadrže.



Zbog toga i nije čudno da su nerijetko mame te koje ostaju kod kuće i po nekom stereotipu zapravo vode nezanimljive živote bez pravih uzbuđenja. Dok njihovi muževi tobože čine sve da zarade dovoljno za obitelj, mame imaju zadatak održavati besprijekorno kućanstvo.

 

Riskantni korak koji će mirne živote okrenuti naglavačke.

Svi prethodno navedeni stereotipi opovrgnuti su u seriji ‘Dobre djevojke’ koja je startala 17. ožujka u 22:55  na kanalu FOX Crime. Ove tri mame, zapravo krpaju kraj s krajem i pomalo im je dosta takvog života. Kada odluče stati na kraj neizvjesnoj financijskoj budućnosti, odluče se na riskantni korak koji će njihove mirne živote okrenuti naglavačke. One se naime dosjete kako bi mogle uspješno opljačkati lokalnu trgovinu.
Oduševljene vlastitim planom koji bi trebao proći bez posljedica, nisu uzimale u obzir da bi im se oduševljene moglo obiti o glavu. Tijekom pljačke, voditelj trgovine krajičkom oka spazio je jednu od njih i ugrozio njihove izgleda za izbjegavanje pravde. Plijen je na kraju ispao daleko veći od očekivanog, i uskoro će se pokazati da tri najbolje prijateljice neće tako lako izbjeći pravdu…

U glavnim ulogama su izvrsne Christina Hendricks (Momci s Madisona, Neonski demon), Mae Whitman (Prikraćeni, Scott Pilgrim, Jednog lijepog dana) i Retta (Slom, Parkovi i rekreacija) koje će vas svojom dinamičnom energijom prikovati za ekran. Za seriju ‘Dobre djevojke možemo reći da je riječ o drami koja je prožeta komedijom s elementima uspješnica Thelme i Louise i Na putu prema dolje. Ovakav miks žanrova nije neobičan s obzirom da je izvršna producentica Jenne Bans, autorica Uvoda u anatomiju i serije Skandal.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime