Petak, 22 ožujka, 2024

Jason Momoa inspiraciju za uloge traži slušajući omiljene bendove

Jason Momoa, popularni glumac i zvijezda filma Aquaman otkrio je kako se u tu ulogu ufurao slušajući Tool i Metallicu. Osim za Aquamana, Momoa se u svoje filmske uloge "ufurava" slušajući glazbu

Jason Momoa, popularni glumac i zvijezda filma o superheroju Aquamanu otkrio je kako se u tu ulogu ufurao slušajući Tool i Metallicu. Osim za Aquamana, Momoa je inspiraciju za mnoge uloge pronašao upravo u glazbi što je potvrdio i u intervjuu za Metal Hammer:

“Svoj lik sam izgradio na metal pjesmama”



Aquaman je baš metal lik. Znam da nitko ne misli tako, ali on je bap dobar primjer pravog metalaca. Svoju ulogu izgradio sam slušajući metal glazbu. Inspiracija za Conana bila je heavy faza Pantere, a za Aquamana bih rekao da je najviše izgrađen pjesmama s albuma “Kill ‘Em All” (Metallica) te na glazbi Toola; na pjesmi “Ticks and Leeches” ako želim biti određeniji.”

Uz Metallicu i Tool, Momoa kaže kako je ulogu Aquamana gradio i uz glazbu grupe Black Sabbath. Ozzy Osbourne također mu je jedan od idola uz čiju je glazbu odrastao te je ističe, bio iznimno počašćen i “sretan kao malo dijete” kada je pozvan da ga utjelovi za potrebe snimanja spota za pjesmu “Scary Little Green Man”:

Za sebe kaže kako je metalac te veliki fan rock glazbe općenito. Prije epidemije, dok su koncerti bili dio svakodnevice, fanovi su ga nerijetko viđali i kako headbanga ispred ili pored pozornice, a i sam glumac  se s posjetima koncertima i druženjem s glazbenicima voli pohvaliti na svojem Instagram profilu.

Vrijeme kada nema puno koncerata na obzoru, Momoa je iskoristio za promoviranje dragih mu izvođača i građenju prijateljstava s njima tako da je nedavno napravio i mali intervju sa Slashom. Nazvavši ga svojim superherojem, iskreno oduševljen, s gitaristom je porazgovarao o čemu drugome nego o gitarama.

Uz odlaske na koncerte i druženja s glazbenicima, glumac slobodno vrijeme voli provoditi svirajući bas gitaru. Svoj napredak također rado podijeli s fanovima koji ga prate preko društvenih mreža pa se tako nedavno pohvalio i s iskustvom sviranja na pozornici:

Nastavak Aquamana Warner Bros. najavio je za prosinac 2022. godine.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime