Subota, 23 ožujka, 2024

Iznenađenje! – Kad se glazbenici potpuno neočekivano pojave u filmu

Ozzy, Lemmy, Kiedis i mnogi drugi pojavljuju se u cameo ulogama, a mi vam donosimo izbor filmova u kojima možete naići na poznate glazbenike

Jim Carrey headbangao je s ekipom iz Cannibal Corpsa, Tom Petty pojavljuje se ulozi gradonačelnika, Dave Grohl kao Nečastivi, Mickey Rourke odgurnuo je Roba Halforda iz grupe Judas Priest…



Svima je poznato kako su neki slavni glazbenici utjelovili filmski važne uloge koje su, naravno, bile najavljivanje u velikom stilu: David Bowie u filmovima “Prestiž” i “Labirint”, Keith Richards u ”Piratima s Kariba”, Henry Rollins u ”Pogrešno skretanje 2”, Courtney Love u “Narod protiv Larryja Flinta” i “Čovjek na mjesecu”…. Možda ne , mnogi glazbenici paralelno uspješnom glazbeno i glumačkom karijerom.

Ovom prilikom izdvajamo fenomenalnog genijalnog glazbenika u ulozi genijalnog znanstvenika Bowieja kao Teslu, a u nastavku donosimo manje poznate cameo uloge koje bi vas mogle iznenadi.

Dok smo tako Bowieja u ulozi Tesle ili Keitha Richardsa u ulozi gusara dočekali s nestrpljenjem, neki glazbenici samo su pojavili na ekranu i gotovo da su rekli “Iznenađenje!”. Nekima su možda i ispale kokice jer to nisu očekivali, a u glavi se pojavilo pitanje “Čekaj malo, je li to…?”.

Zapravo, prilično dobar bonus filmu! Ozzy Osbourne, Lemmy Kilmister, Anthony Kiedis i mnogi drugi pojavljuju se u cameo ulogama, a niže vam donosimo izbor filmova u kojima možete naići na poznate glazbenike – u glumljenju likova iz filma ili pak sebe samih! I ne, nije riječ o biografskim filmovima niti dokumentarcima već onima u kojima se poznati glazbenici okušali u glumi.

Ako još čitate, znači da smo vas dovoljno zainteresirali ta se nadamo kako ćete i ovdje naći neku ideju i ispuniti su vrijeme uz zabavan film:

Chris Cornell – “Samci”

Maynard James Keenan – “Ubrzanje – Visoki napon”

Jack White – “Hodaj muški – Priča o Deweyju Coxu”

Michael Jackson  – “Ljudi u crnom”

Marilyn Manson – “Party Monster”

Gwen Stefani – “Avijatičar”

Dr. Dre – “Dan obuke”

Tom Petty – “Poštar”

Alex Van Halen – “Robocop”

Chester Bennington – ”Slagalica strave”

Anthony Kiedis – “Pakleni val”

Lemmy Kilmister – “Šupljoglavci”

Flea – “Povratak u budućnost (2 i 3)”

Phil Collins – “Kuka”

Yolandi Visser & Ninja (Die Antwoord) – “Chappie”

Alice Cooper – “Wayneov svijet”

Cannibal Corpse – “Ace Ventura – Šašavi detektiv”

Ozzy Osbourne – “Vražji Nicky”

Dave Grohl i Dio – “The Pick of Destiny”

Iggy Pop – “Mrtav čovjek”

Rob Halford – “Spun”

Henry Rollins – “Jack Frost”

Lars Ulrich – “To je rock’n’roll”

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime